АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Як ознайомитися зі складом ресурсів комп'ютера за допомогою папки Мой компьютер?

Мой компьютер дозволяє ознайомитися із ресурсами, доступними даному комп’ютеру Подвійне клацання по цій піктограмі відкриває вікно папки, що містить значки локальних і приєднаних за допомогою мережі дисків, і має засоби для доступу до Панелі управління і папок користувача, що використовуються ним найчастіше..

 

Призначення папки Сетевое окружение.

 

Значок Сетевое окружение відкриває вікно папки, в якому знаходяться значки, що представляють усі комп’ютери та сервери робочої групи, а також значок Вся сеть, за допомогою якого можна отримати доступ

до інших робочих груп мережі.

 

Для чого використовується спеціальна папка Корзина?

 

Системна папка Корзина дозволяє знищувати непотрібні файли і відновлювати помилково видалені об’єкти.

 

Що таке ярлики? Для чого вони використовуються? Для яких об'єктів їх можна створити?

Ярлы́к (англ. shortcut) — файл, служащий указателем на объект (например, файл, который требуется определённым образом обработать), программу или команду и содержащий дополнительную информацию.

Чаще всего ярлыки создаются на рабочем столе для быстрого запуска программ, находящихся в «неудобных» местах

.

Типи вікон у Windows.

У Windows існує три основних типи вікон:

головні вікна (вікна додатків). В заголовку вказується назва програми, якій належить дане вікно, нижче заголовку розташовується рядок меню. Вікна додатків містять програми або папки, їх можна переміщувати в будь-яке місце Робочого столу, розкривати на весь екран або згортати в кнопки на Панелі задач.

Відмінності головних вікон від вторинних.

Вікно – це прямокутна область екрана, в межах якої користувач може виконувати різні операції над об’єктами ОС.

Основні структурні елементи вікна Windows.

Програмні – відкриваються при запуску програм (до них також належать вікна папок та дисків, які являються вікнами програми «Провідник»)

Діалогові – призначені для встановлення параметрів та властивостей різних об’єктів.

Інформаційні – містять повідомлення для користувача

Які елементи містяться в рядку заголовка вікна Windows?

Рядок заголовка – верхній елемент вікна, який містить кнопку Меню вікна (емблема програми, при натисненні на яку відкриваються команди керування вікном), назву вікна та кнопки керування вікном: Згорнути, Розгорнути/ Відновити, Закрити.

За допомогою кнопок керування вікном можна змінювати режими відображення вікон – повноекранний та віконний.

Як можна переміщуватись у межах вікна за допомогою лінійок прокручування?


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)