АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ

I. загальні положення

1. Завідувач експедиції належить до професійної групи "Керівники".

2. Призначення на посаду завідувача експедицій та звільнення з неї здійснюється наказом керівника підприємства за поданням

з дотриманням вимог Кодексу законів про працю України та чинного законодавства про працю.

3. Завідувач експедиції безпосередньо підпорядковується _________________

4.

 

 

5.

 

II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ

Завідувач експедиції:

1. Здійснює керівництво роботою експедиції в установі.

2. Організує своєчасне доставляння, а також приймання, оброблення і відправлення за призначенням тих, що надходять, вантажів, документів, кореспонденції тощо.

3. Забезпечує збереження вантажів, документів, кореспонденцій тощо, які проходять через експедицію.

4. Складає інструкції щодо супроводження вантажів і документів.

5. Бере участь у перевірках цілісності упаковки (тари) та наявність вкладень згідно із супровідними документами, в необхідних випадках у складанні актів на недостачу, псування вантажів, документів, кореспонденції тощо.

6. Вживає заходів щодо забезпечення працівників експедиції засобами механізації праці, інвентарем, обладнанням, стежить за їх технічно правильною експлуатацією і санітарним станом.

7. Здійснює контроль за наявністю необхідних видів транспорту, організацією правильного транспортування, проведенням вантажно-розвантажувальних робіт, розміщенням та укладанням вантажів, документів, кореспонденції тощо, правильністю оформлення приймально-здавальної документації.

8. Організує роботу з ведення обліку, складання звітності, підготовки довідок про додержання строків доставки.

9. Забезпечує необхідний режим зберігання вантажів, документів, кореспонденції тощо під час транспортування.

10.

 

11.

 

 

12.

 

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)