АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

загальних зборів трудового колективу

Читайте также:
  1. Акти судової влади як одна з форм трудового права
  2. Билет 4 Субъекты трудового права и их характеристика.
  3. Будет ли прекращено действие трудового договора по истечении срока в случае, если одна из сторон не потребовала его прекращения?
  4. В обеих формах реализации права граждан на выбор места работы проявляется важнейший принцип правового регулирования рынка труда - принцип свободы трудового договора.
  5. В якому випадку не потрібна попередня згода профспілкового органу під час розірвання трудового договору з ініціативи власника чи уповноваженого органу?
  6. Відносини, що тісно пов'язані з трудовими як предмет трудового права України
  7. Відповідальність за порушення трудового законодавства і правил з охорони праці
  8. Выбор нормативных значений факторов рабочей среды и трудового процесса
  9. Громадський контроль у сфері трудового права
  10. Джерела (форми) трудового права України: поняття, види, особливості
  11. Джерела міжнародного трудового права
  12. Джерела трудового права.

Осинівської сільської ради

 

«__» __________ 20__ р. с. Осинове

Загальна чисельність працівників: 10 чол. Присутні на зборах: 10 чол. Відсутні на зборах: 0 чол.

 

Голова загальних зборів трудового колективу Осинівської сільської ради – голова профспілкового комітету Осинівської сільської ради Петрова В.І.

Секретар загальних зборів трудового колективу Осинівської сільської ради – член профспілкового комітету Осинівської сільської ради Рєзнік Т.М.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Обговорення і затвердження проекту колективного договору Осинівської сільської ради на 2011-2015 роки, визначення строку чинності попереднього колективного договору.
  2. Обрання осіб, уповноважених на підписання колективного договору Осинівської сільської ради.

 

І.

Слухали: Голову профкому Петрову В.І., яка оголосила зміст проекту колективного договору Осинівської сільської ради на 2011-2015 роки та зазначила, що новий колективний договір є більш сучасним і повністю відповідає вимогам чинного законодавства.

Виступили: Романченко С.С. запропонував визначити, що старий колективний договір втрачає чинність, а новий колективний договір з усіма додатками до нього набирає чинності з дня його державної реєстрації та діє до 31.12.2015 р.

Петрова В.І. внесла пропозицію схвалити запропонований проект колективного договору та додатки до нього і затвердити його як такий, що задовольняє інтересам трудового колективу Осинівської сільської ради.

Мазікіна Т.М. висловила думку про те, що проект колективного договору необхідно ухвалити в цілому.

Підсумки голосування: Обговорювану пропозицію ухвалили одностайно.

Вирішили: Схвалити проект колективного договору Осинівської сільської ради на 2011-2015 роки.

 

ІІ.

 

Слухали: Мазікіна Т.М. висловила думку про необхідність визначення уповноважених осіб на підписання колективного договору Осинівської сільської ради та запропонувала визначити з цією метою уповноваженими особами сільського голову Птушко І.М. та голову профкому Петрову В.І.

Виступили: Ковальова Н.І., яка запропонувала підтримати вищезазначену пропозицію та встановити термін для підписання колективного договору.

Підсумки голосування: Обговорювану пропозицію ухвалили одностайно.

Вирішили:

1. Обрати уповноваженими особами на підписання колективного договору Осинівської сільської ради сільського голову Птушко І.М. та голову профкому
Петрову В.І.

2. Встановити місячний термін з моменту схвалення колективного договору для розгляду і підписання уповноваженими особами схваленого проекту колективного договору.

3. Доручити сільському голові Птушко І.М. передати колективний договір на повідомну реєстрацію до Новопсковської РДА.

 

Голова загальних зборів В.І. Петрова

 

Секретар загальних зборів Т.М. Рєзнік

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)