АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Лекція 6. СИТУАЦІЇ І ЗАГАЛЬНІ ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ПСИХОЛОГІЧНОМУ КОНСУЛЬТУВАННЮ, ПОВ'ЯЗАНОМУ З СПРОМОЖНОСТЯМИ И З РОЗВИТКОМ ОСОБИСТОСТІ КЛІЄНТА

Що розуміється під випадком (ситуацією) психологічного консультування. Які, типові випадки (ситуації) психологічного консультування.

Які чинники необхідно враховувати, пропонуючи клієнту практичні рекомендації по поліпшенню його спроможностей. Коли, у який період часу уперше виявляється велика частина задатків, наявних у дитини. Для чого необхідно проводити ранню психодіагностику задатків дитини. Які основні умови максимально повного використання наявних у дитини задатків для розвитку його спроможностей. Чи можна при відсутності виражених задатків розвивати в дитини відповідної їм спроможності. Як розвиток спроможностей на основі задатків залежить від віку людини. Яка структура інтелектуальних спроможностей людини. Чому, турбуючись про повноцінний інтелектуальний розвиток людини, необхідно удосконалювати усі види його мислення.

У чому складаються типові проблеми темпераменту, із приводу яких клієнт може звернутися в психологічну консультацію. Які особливості темпераменту клієнта психологу-консультанту необхідно знати і враховувати, проводячи психологічне консультування на цю тему. Які практичні можливості психологічної корекції властивостей темпераменту. Як варто надходити психологу-консультанту, якщо клієнт скаржиться на хиби свого темпераменту. Що можна рекомендувати клієнту в тому випадку, якщо його скарги стосуються однієї з таких приватних проблем: не цілком задовільної швидкості реакції, несумісності його темпераменту з темпераментами інших людей, слабості його нервової системи. Що необхідно взяти до уваги, проводячи психологічне консультування з проблем корекції характеру. Якими можуть бути практичні рекомендації по зміцненню волі клієнта.

Як визначити, чи є в клієнта які-небудь проблеми з розвитком його комунікативних спроможностей. Що можна практично зробити для задовільного рішення проблем, пов'язаних із розвитком комунікативних спроможностей. На що необхідно звертати особливу увагу в процесі корекції і розвитку комунікативних спроможностей. Як практично навчити клієнта залучати до себе увага людей і робити на них вплив. Які основні причини антипатій, що виникають у міжособистісних відношеннях людей? Як найкраще готувати дітей дошкільного віку до швидкого освоєння листа. Що варто порадити клієнту, що має проблеми, що стосуються ділових рис характеру. Які умови успішного розвитку ділових рис характеру. Якими можуть бути практичні ради по удосконалюванню в людини комунікативних рис характеру.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)