АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Бланк паспорта складається з м'якої обкладинки, форзаца, сторінки даних і 32 паперових сторінок

У праву частину обкладинки імплантовано безконтактний електронний носій.

У нижній частині лицьового боку обкладинки розміщується спеціальний символ, який свідчить про наявність безконтактного електронного носія.

На форзаці способом інтагліо друку фарбою темно-синього кольору надруковано зображення малого Державного Герба України. Фарбами, невидимими при денному світлі, що набувають жовтого та синього свічення під дією джерела ультрафіолетового випромінювання, надруковано слова "УКРАЇНА" та "UKRAINE", що повторюються. Під текстом способом інтагліо друку фарбою темно-синього кольору надруковано стилізоване зображення Державного Прапора України, в якому виконано зображення малого Державного Герба України та приховане зображення слів "УКРАЇНА" і "UKRAINE".

Сторінка даних виготовляється з полікарбонату, на який за технологією лазерного гравіювання та лазерної перфорації вносяться дані, що ідентифікують власника. Для друкування сторінки даних бланка паспорта використовуються фарби, які набувають власної люмінесценції під дією джерела ультрафіолетового випромінювання.

У лівій верхній частині сторінки даних оптико-перемінною фарбою (OVI) надруковано спеціальний символ, який свідчить про наявність безконтактного електронного носія.

Перфороване зображення особи утворюється системою наскрізних отворів та визначається при розгляді проти світла.

Дизайн бланка паспорта відтворюється з використанням офсетного, трафаретного та інтагліо друку.

Бланк паспорта скріплюється швом, який складається з ниток із захисними властивостями, що набувають червоного свічення під дією ультрафіолетового випромінювання.

Серія з двох літер та шестизначний номер бланка паспорта на першій сторінці виконано високим способом друку.

Нижче представлені ще декілька документів, що можуть бути надані при ідентифікації особи:

- посвідчення працівника правоохоронних органів зразка 2014 року;

- службове посвідчення державної прикордонної служби України зразка 2014 року;

- дозвіл на зброю зразка 2014 року;

- дозвіл на зброю зразка 2011 року;

- службове посвідчення прокуратури України зразка 2012 року

Тема №2 Документи, що супроводжують транспортні засоби.
Види підробок. Методи та способи їх дослідження.
Використання технічних прийомів та засобів

 

На даному занятті будуть розглянуті основні види та захисні елементи документів, що супроводжують транспортні засоби, перелічені деякі з видів підробок та їх ознаки, а також визначені технічні прийоми та засоби їх виявлення.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)