АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Новинки книжкової полиці для вашого малюка

Читайте также:
  1. НОВИНКИ 07.10.14
  2. НОВИНКИ 18.11.14
  3. НОВИНКИ 19.09.14
  4. Новинки 19.10.14 – часть -1
  5. НОВИНКИ 22.09.14 часть-1
  6. НОВИНКИ 22.09.14 – часть2
  7. НОВИНКИ 22.10.14
  8. НОВИНКИ 25.09.14
  9. НОВИНКИ 26.09.14
  10. Новинки каталога №6
  11. Новинки марта

Дитяча книга – це беззвучний наставник покоління, предмет історії, культури. Відомо, що все найважливіше в людину вкладається ще в її дитинстві тож дуже важливо читати в ранньому віці «потрібні книжки». Для дитини книжка – це іграшка, але яка має навчати, захоплювати.

Перші книжки… Ще зовсім маленька дитина звикає слухати та чути. Спочатку невигадливі пісеньки – забавлянки, пізніше, справжні казки «жили - були»… Коли дитина стає трохи дорослішою то вже із задоволенням розглядає яскраві картинки в книжці. Вона читає напам’ять улюблені вірші, причому тримає книжку відкритою саме на «потрібній» сторінці. Здається, що дитина вже читає самостійно. Насправді, це картинки «підказують» і «говорять» разом з нею. У дитячій книзі вони важливі не менше ніж текст.

Щоб спекотні літні дні вашого малюка були цікаві і змістовні запрошуємо вас завітати до дитячої бібліотеки. До вашої уваги та уваги вашої дитини нові надходження за Державною програмою «Українська книга» 2013 року.

Давидова О. Розумні ігри для малят [текст] / Оксана Давидова. – К.: Мамине сонечко, 2013. – 36 с.: іл.

«Розумні ігри для малят» - яскрава книжка з гарними виразними малюнками навчить Вашу дитину від 2 до 5 років головних кольорів, основ лічби, розвине дрібну моторику, мовлення, знання про світ. І все це весело, граючись з Котиком та Мишкою.

 

Дорошенко В. Пригоди Солі та Олі [текст]: оповідання / Вадим Дорошенко. – К.: Мамине сонечко, 2013. – 36 с.: іл.

«Пригоди Солі та Олі» - оповідання для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Маленькі читачі познайомляться із неймовірними пригодами двох сестер Солі та Олі. Незважаючи на те, що одна із них дуже висока, а інша дуже низенька – їм обом дуже весело і цікаво. Книга вчить дружби та поваги до батьків та до ближнього, любові і добру.

 

 

Іванова К. Мандрівка Максі – Смугастика [текст] / Катерина Іванова. – К.: АВІАЗ, 2013. – 80 с.: іл.

Ця книга – чарівна подорож допитливого жабенятка Максі – Смугастика, серце якого переповнене жагою до пригод.

 

 

Копецька О. Мандрівка у книжковий світ [текст] / Олеся Копецька. – Кіровоград: Імекс – ЛТД, 2013. – 28 с.: іл.

Ця книжка – не просто казка, а передовсім – цікава мандрівка у книжковий світ. І нічого, якщо ви не любите читати, адже у вас буде надійний «компас» - Книжник, який проведе вас у Книжкову Майстерню. Там ви зустрінетеся з авторами й художниками, які створюють для вас майбутні книги. Також, мандруючи сторінками казки, ви відвідаєте Чарівну Друкарню й дізнаєтеся секретну інформацію від Уляни Василівни про тонкощі дитячих книг. Вам пощастить побувати в книгарні й бібліотеці, познайомитися з цікавими героями.

Надутенко О. Про що співав єнотик? [текст]: вірші / Олена Надутенко. – К.: Імекс – ЛТД, 2013. – 20 с.: іл.

Цікаві віршики з гарними ілюстраціями не залишать байдужими нікого. Вони легко запам’ятовуються і дуже гарно вчаться.

 

 

«Незвичайні пригоди звичайних дітей» [текст] / Укладач Л. В. Суворова. – К.: АТРАМЕНТ, 2013. – 112 с.: іл.

Звичайнісінькі хлопчики та дівчатка випадково опинилися у чарівних місцях із важливим завданням: допомогти казковим героям здолати злодіїв, розгадати таємниці та віднайти скарби. Хочеш стати учасником цих подій? Збірка казок допоможе тобі приєднатися до захоплюючих мандрів і дивовижних пригод.

 

Скленіцка С. Ф. Малі драконенята так люблять пустувати [текст] / Франц Салес Скленіцка; пер. з нім. І. Андрущенка. – К.: Наш час, 2013. – 26 с.

Драко-мама і драко-тато нарешті можуть насолоджуватися спокійною і затишною оселею: жодної печерної тварини, ніякого безладу і головне – хороші й слухняні драко-діточки! Та як би не старалися четверо драко-діточок бути такими, як хочуть батьки, завжди виходить трохи не те. Та що там казати – зовсім не те…

Це тільки невеличка часточка новинок, приходьте до бібліотеки читайте та насолоджуйтесь спілкуванням зі своєю дитиною та книгою.

 

 

Тетяна Рухлінська

Заступник директора по роботі з дітьми

 

Людмила Вороненко

бібліотекар РДБ

м. Підгородне

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)