АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Н.Абрамцева

Читайте также:

    Вимоги до роботи.

    Робота оформлюється у вигляді кольорового плакату для книжкового кутка (розмір А3), на якому вказано тему, одну книгу (найголовнішу, на ваш погляд, яка найкраще розкриває проблему), коротку анотацію твору і перелік інших творів на цю тему (3-4). Плакат треба зробити яскравим, кольоровим, з ілюстраціями. Текстове оформлення повинно бути надруковано.

    До плакату на окремому листочку додається текст з характеристикою творів (вказавши це твір якого автора (укр., рос. чи заруб.), жанр твору, перекладач (якщо треба) власні враження від прочитаного з посиланням на сюжет, характеристику головного героя - риси характеру, які пояснюються прикладами з тексту).

    Загальна кількість творів за темою, які аналізуються - не менше 6 (можна більше). Усі твори, названі в роботі, повинні бути прочитані виконавцем!!

    Необхідно представити розмаїття дитячої літератури на запропоновану тему:

    - українську, російську і, бажано, зарубіжну;

    - твори письменників ХХ століття та сучасних авторів;

    - різножанрові, переважно прозові твори: казки, оповідання, повісті.

    У кінці зробити висновок (де узагальнюється, як обрана тема розкривається в дитячій літературі ХХ століття, вказавши найцікавіші, на вашу думку, твори, пояснюючи свій вибір).

    ЧТО Я ЗНАЮ О ПРОФЕССИЯХ?

    Советуем прочитать детям

    Н.Абрамцева

    «Правдивая история о садовнике»

     

     
     

     


    Изображение

    героев произведения

     

     

     
     

     

     



    Поиск по сайту:



    Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)