АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

за грудень місяць 2014 року

Читайте также:
  1. Квітень - місяць працьовитий
  2. Серпень – останній місяць літа

ЗВІТ

Новомиргородського РПД

за грудень місяць 2014 року

Склала

Козяр Я. голова Новомиргородського РПД

Дата проведення заходу Повна назва заходу Короткий опис (хто проводив, в рамках чи на основі чого проведено, для кого проведено. Підсумок. Висновок)
1 грудня Пізнавально-виховний захід «Знати, щоб жити», присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом  
8 грудня Проведення районного конкурсу «Чарівна україночка», присвячений Дню Катерини Вдруге в Новомиргородському РЦДЮТ пройшов районний конкурс «Чарівна україночка» започаткований районним парламентом дітей». Цього року за бажанням учасників він був присвячений Дню Катерини. Конкурсна програма передбачала сім турів «Представлення», «Запитання-ситуація», «Комільфо», «Милосердя», «Берегиня», «Дефіле» (в українських костюмах) та «Моє улюблене заняття». За оцінками журі титул «Чарівна україночка» виборола Шульга Олена, яка йшла від Новомиргородського РЦДЮТ. Титулом «Міс сучасність» нагороджено Мачулко Поліну (Камянська ЗШ), «Міс ніжність» Крикотненко Катерину (ЗШ№2), «Міс» Базілевич Єлизавету (ЗШ№1), «Міс чарівність» Давиденко Юлію (Златопільська гімназія), «Міс гармонія» Усачову Олену (ЗШ№3)
10 грудня Для депутатів Новомиргородського РПД було проведено виховний захід «Знай свої права», присвячений Міжнародному дню прав людини Метою заходу було ознайомити дітей з правами, що гарантуються законом, сприяти формуванню правового світогляду, системи теоретичних поглядів на права дитини, формувати активну позицію дітей щодо реалізації себе та своїх прав у житті, правову свідомість, розвивати логічне мислення,інтерес до правових знань, навички самореалізації і самовиховання, виховувати пошану до Законів України, вчити користуватися своїми правами.
12 грудня Покладання квітів біля пам’ятника щодо Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС   Депутати РПД та вихованці Новомиргородського РЦДЮТ хвилиною мовчання вшанували людей біля пам’ятника, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС (робота з молодшим шкільним віком)  
12 грудня Акція «16 днів проти насильства» Підведення підсумків депутатами про проведення в ЗНЗ конкурсу колажів «Вибір за тобою. Життя без насильства» та конкурс презентацій «Моя сім’я – простір без насильства» відповідно до щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»
13 грудня Передача листів в зону АТО Депутати РПД передали листи та малюнки в зону АТО
19 грудня «У дитинства край йде Святий Миколай» Депутати РПД спільно з вихованцями Новомиргородського РЦДЮТ провели святкову програму для дітей-переселенців та тих, чій батько знаходиться в зоні АТО. Програма містила перегляд слайдів про Миколая, розгадування кросвордів, ігри, загадки, вірші, хороводи та звичайно Миколай роздав солодощі та подарунки.
19 грудня Пізнавально-розважальна програма «Лідерські посиденьки на Святого Миколая» Щорічно 19 грудня для лідерів шкіл депутатами Новомиргородського РПД проводиться пізнавально-розважальна програма «Лідерські посиденьки на Святого Миколая». В цьому році програма містила такі конкурси «Самопрезентація», «Карл у Клари», «Робота з залом», «Запитання опоненту» та «Відкрита трибуна». В період, коли журі підраховували бали, лідери мали змогу відповідати на інтелектуальні запитання ведучої. І місце вибороли та були нагороджені грамотою Новомиргородського РЦДЮТ та Новомиргородського РПД – Рада учнівського самоврядування ЗШ І-ІІІ ст..№1, ІІ місце – Шкільний Парламент дітей ЗШ І-ІІІ ст.. №2, ІІІ місце - Вища Рада гімназистів; подяками Шкільний Парламент дітей Туріянської ЗШ І-ІІІ ст. та Парламент ЦДЮТ  

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)