АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Транспортний збір

Читайте также:
  1. Тканинний (транспортний, периферичний) - резистентність до

В 2013 році на видатки з проведення робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг планом передбачено 16726,97 тис.грн., виконано робіт на суму 13167,4 тис.грн., профінансовано 13192,4 тис.грн. в тому числі 923,2 тис.грн кредиторська заборгованість за 2012 рік.

Передбачена субвенція з державного бюджету на проведення робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг в сумі на рік 4198,4 тис. грн., виконано робіт і профінансовано 3211,5 тис. грн. ( проводився поточний ремонт вул. Вовчинецької, Гетьмана Мазепи, Бельведерська, Галицька, Довга, Незалежності, С.Бандери, Чорновола, Довженка, проводилась забивка глибоких ям по вулицях міста, Проводився ремонт покриття плитки, проводилось профілювання та коткування щебеневих доріг)

Проведено вибірковий капремонт вул. Галицька (на ділянці від вул. Дністровської до перехрестя вул. Висиліянок – вул. Північний Бульвар) на суму 957,8 ттис.грн.

Проводилась закупівля паливно-мастильних матеріалів, асфальтобетонної суміші, бітумно - вяжучих та кам’яних матеріалів для експлуатації міських доріг на суму 368,1тис. грн.

Утримання доріг та площ міста, встановлення та заміна дорожніх знаків освоєно 1420,0 тис. грн. Проводилося ручне та механічне прибирання вулиць, площ, скверів, майданів.

Нанесено 4754,5 кв. м. дорожньої розмітки на пішохідних переходах та 155,4 кв.м. розмітки «Школа-діти» на суму 337,5 тис. грн., 29,5 км осьової розмітки на суму 287,6 тис. грн.

На поточний ремонт доріг планом передбачено 2382,4 тис.грн. кошти використані в повному обсязі (вул. Вовчинецька, Симона Петлюри, Крихівецька, Довженка, Б.Хмельницького, Юності, асфальтування тротуарів на мостах, профілювання та коткування доріг, забивка ям автомобілем MAD Patcher, забивка глибоких ям по вулицях міста).

Виділена субвенція з обласного бюджету на капремонт вул. Шевченка в сумі 3500,0 тис.грн. виконано робіт на суму 3203,4 тис.грн. Влаштовано водопровід діаметром 250мм і довжиною 748 м.п. з усіма підключеннями до будинків, прокладено 1118 м.п. телефонної каналізації, прокладено 610 м.п. газопроводу діаметром 160 мм з усіма підключеннями до будинків, перекладено господарську каналізацію діаметром 600 мм та довжиною 240 м.п. та відновлено 1350 кв.м. тротуарної плитки, завезено 1610 куб.м. гравію, влаштовано дорожнє корито з гравію та щебеню площею 1281м, поставлено 10560 кв.м. тротуару, поставлено 3331 кв.м. плитки.

Виділена субвенція на капремонт вул. Тролейбусної в сумі 959,2 тис.грн., виконано робіт на суму 640,1 тис. грн. Заасфальтовано 4818 кв.м. дорожнього покриття, поміняно 125 бордюрів, встановлено 24 дорожні знаки і зроблено дорожню розмітку.

Крім того у 2013 році Департамент виступав розпорядником коштів по міському конкурсу проектів розвитку місцевого самоврядування, а також щодо коштів на природоохоронні заходи.

 

4. Дані про публічні та громадські заходи, які протягом 2013 року проводились вашим структурним підрозділом, та результати їх проведення

 

Впродовж серпня-вересня 2013 року відділом транспорту і зв’язку Департаменту проводилася підготовка та активна участь у проведенні в місті Івано-Франківську Європейського дні веломобільності.

Відділом житлової політики проводилася підготовка та проведення засідань Ради голів ОСББ за участі міського голови. У 2013 році відбулося 4 засідання вищеназваної ради.

Відділом транспорту щоквартально проводяться збори з усіма суб’єктами господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів. К

Впродовж року проводилися публічні громадські слухання щодо прийняття таких важливих рішень, які регламентують порядок встановлення домофонів, визначення виконавцями послуг з утримання будинків та прибудинкових територій суб’єктів господарювання, які не належать до комунальної форми власності, Правил благоустрою міста Івано-Франківська тощо.

У рамках розроблення транспортної моделі міста, в даний час проводиться анкетування мешканців міста щодо існуючого стану транспортного та пішохідного руху в місті. Відділ транспорту та зв’язку Департаменту проводить збір та систематизацію пропозицій мешканців щодо покращення руху транспорту у місті.

 

5. Дані про проекти та заходи, які втілювались із залученням спонсорських та позабюджетних коштів.

 

Проекти та заходи, із залученням спонсорських коштів впродовж року не реалізувались.

 

6. Дані про нагороди, відзнаки та позиції у рейтингах національного та міжнародного значення

У 2013 році Департамент готував матеріали для участі у конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку за 2012 рік». За результатами даного конкурсу місто Івано-Франківськ зайняло ІІІ місце за другою категорією населених пунктів (міста від 150 до 500 тис. населення). I місце в даній категорії отримали міста Севастополь та Кременчук Полтавської області, II місце — міста Вінниця та Миколаїв, а III місце — міста Бердянськ Запорізької області, Івано-Франківськ та Луцьк Волинської області.

Переможці та призери конкурсу були нагороджені відповідними дипломами Кабінету Міністрів України.

 

 

Заступник директора департаменту –

начальник управління економіки та

реформування І. Сенчук


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)