АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Алла Макарова дарує пісню «Посміхайтеся» (15)

Читайте также:
  1. Ирина Вилориевна Макарова
  2. Макарова М.Н., Ермакова Т.Н.
  3. Цю пісню ми присвячуємо нашим вчителям української мови______________________

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДЕНЬ МОЛОДІ

«Україна,Конституція,Молодь»

Ведуча (за лаштунками) Перш ніж розпочати наш святковий концерт прошу хвилиною мовчання вшанувати пам’ять воїнів які загинули в АТО на Донбасі. (хвилина мовчання) (1)

Звучать фанфари (2)

Пісня «Нехай квітує Україна» (3)

Ведуча:

Україна... В одному цьому слові й для нас і навіть для чужинців бринить музика смутку і жалю.Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу й чорної йому зради, довгої вікової героїчної боротьби за волю. Шлях України позначений високими степовими могилами, руїнами та прекрасними піснями..Але 24 серпня 1991 року Верховна Рада України проголосила Акт незалежності України та створення самостійної держави – України.А у державі, має бути затверджений Закон, за яким вона існує.Таким Законом є Конституція України, прийнята Верховною Радою 28 червня 1996 року.Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.Вистраждавши, виборовши собі волю, Україна має тепер свою державну мову, свої державні символи: Герб, Прапор, Гімн, які уособлюють її історію, її сутність.З давніх-давен люди в урочистих обставинах виконували хвалебні пісні, які з часом стали називатися гімнами, але з ширшим змістом та ідеями. Слухаючи Гімн Батьківщини, ми завжди згадуємо історію і велич свого народу, сповнюємося гордістю за його героїчні подвиги та трудові досягнення.

Виконується Гімн України. (4)

У виконанні Віктора Коломійця звучить пісня «Любіть Україну» (5)

Інна Головата дарує пісню «Землі ніхто не вибирає» (6)

Шановна Громадо запрошуємо до вітального слова Сільського Голову Віктора Васильовича Бондаренка

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

На сцені Олександра Басистюк з піснею «Розкажу про Україну» (7)

Зустрічайте Вікторію Оксенюк з піснею «Заспівай мій соловейку» (8)

Слово для привітання надається Директору будинку культури Віктору Васильовичу Коломійцю (нагородження) (9)

Велична і свята, моя ти Україно,

Лише тобі карать нас і судить.

Нам берегти тебе, Соборну і єдину

І нам твою історію творить.

Світлана Єгоренко співає пісню «Люблю я Україну» (10)

Оксана Новак дарує пісню «Мій рідний край» (11)

 

Тобі, Україно, мій славний народе,

Складаю я пісню святої свободи.

Усі мої сили і душу широку,

Й життя я віддам до останнього кроку,

Аби ти щаслива була, Батьківщино,

Свята незалежна, моя Україно!

Вас вітає Артем Олексієвець піснею «Розцвітай Україно» (12)

Пісню «Україна краса» співає Ангеліна Ляшенко (13)

Сьогодні поряд із державним святом ми відзначаємо День молоді. Держава вірить в свою талановиту і працелюбну українську молодь, яка матиме гідне життя і світлу долю. Але їй ще треба навчитися жити за законами Конституції.

І знову на сцені Вікторія Оксенюк з піснею «Грає сонце» (14)

Алла Макарова дарує пісню «Посміхайтеся» (15)

“Ми вірим в майбутнє твоє, Україно! –

говорять сьогодні дорослі й малі. –

Бо ти в нас – найкраща, бо ти в нас – єдина,

Немає такої, як ти, на землі.”


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)