АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Годування з пляшечки

Читайте также:
  1. Годування через зонд
Послідовність Зміст
Місце проведення Палата пологового будинку, дитячий стаціонар, в домашніх умовах  
Оснащення Стерильна пляшечка. Соска, підготовлена суміш (молоко)- Т 37C. Пелюшки.
Попередня підготовка Руки помийте двічі рідким милом, просушіть. Заповніть пляшечку підігрітим молоком.Отвір соски проколіть ін’єкційною голкою (молоко повинно крапати, а не витікати), кінець якої тримають декілька хвилин у вогні. Сповити дитину і взяти ії на руки (або покласти в ліжко на правий бік з підвищеним головним кінцем)  
Основний етап виконання 1. Тримати пляшечку треба так, щоб молоко повністю заповнило соску. Це запобігає попаданню порітря в шлунок. 2. Якщо дитина смокче в’яло, то можна їй допомогати, рухаючи обережно соскою вперед і назад. Надавлювати на соску заборонено! 3. При закінченні годування перевірити, чи проковтнула дитина все молоко. Декілька хвилин потримати дитину в вертикальному положенні. 4. Покласти дитину в ліжко на правий бік.  

 

 

Обробка сосок та пляшечок

Послідовність Зміст
Місце проведення Палата новонародженого, дитячий стаціонар, в домашніх умовах  
Оснащення Соски, градуйовані пляшечки, 2% розчин бікарбонату натрію для замочування сосок. Емальована каструля з кришкою.  
Попередня підготовка Одягнути фартух та гумові рукавички
Основний етап виконання 1. Промити соски і пляшечки від залишків їжі під проточною водою з йоршиком 2. Простерелізувати соски кип’ятінням 15 хвилин в емальованій каструлі, пінцетом покласти в стерильну баночкуі накрити марлевою серветкою (Баночки для сосок чистять содою, а потім кип’ятять в спеціальній каструлі 1 раз на добу). 3. Пляшечки помити (обезжирити)2% розчином бікарбонату натрію, ополоснути проточною водою і стерилізувати в сухожаровій шафі.  

 

 

Техніка приготування кефіру

Послідовність Зміст
Місце проведення Молочна кухня  
Оснащення Емальована каструля, молоко, кефірна закваска (500мл молока +50г сухих грибків)- зберігати в холодильнику, стерильна градуйована пляшечка, чайна ложка
Основний етап виконання 1. Охолодити кип’ячене молоко до 20-25 С. 2. Додати закваску і поставити молоко в термостат(Т=18-20С) до утворення кефіру 3. Перенести кефір в холодне місце. 4. Кислотність однодобового кефіру 80-90С, а дводобового кефіру 90-100 С. Р Е Ц Е П Т Молоко цільне -100 мл білків 3,3 г Закваска - 5 мл жирів 3,2 г Вуглеводів 3,6 Калорійність 62 ккал 5. Перед годуванням підігріти до кімнатної Т,можна додати цукрового сиропу; годувати з ложечки

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)