АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Проводять контрольне зважування порцій

Читайте также:
  1. Зважування дитини.
  2. Кодо- імпульсні ЦВ за методом зважування
  3. Контрольне тестування по модулю №2.
  4. Контрольне тестування по модулю №3.
  5. Подвійний запис і його контрольне значення
  6. Узагальнені завадостійкі коди. Контрольне додавання

Крім того перевірку якості їжі та контрольне зважування порцій щоденно здійснюють командир в/ч або за його вказівкою один з його заступників.

Для в/с, які потребують дієтичного харчування, їжа готується окремо.

В їдальні забороняється приймати їжу в головному уборі, в польовій утепленій куртці і в спеціальному (робочому) одязі.

У дні відпочинку в/с СС, які не задіяні на службі (добовий наряд, варта, бойове чергування) і не мають дисциплінарних стягнень, мають право на чергове звільнення з розташування в/ч в межах гарнізону. Але звільнення о/с не повинно вплинути на БГ Пд (Ч). Тому кожний командир встановлює черговість звільнень, при якій одночасно в підрозділі не може бути відсутнім більше 30% особового складу, включно з в/с, які отримали, в якості заохочення, позачергове звільнення.

За дозволом на звільнення в/с звертається до свого безпосереднього командира.

Після повернення із звільнення в/с доповідає:

1. черговому роти;

2. своєму безпосередньому начальникові.

В суботу та передсвяткові дні тривалість звільнення не може бути більшою за добу, а в неділю і свята—до початку вечірньої перевірки. За поважних причин в/с може отримати звільнення і в інші дні тижня але після навчальних занять до відбою або до ранку наступного дня (не пізніше ніж за 2 години до початку занять).

Виїзд за межі гарнізону офіцерів, прапорщиків, військовослужбовців-контрактників здійснюється з дозволу командира в/ч, а в/с СС– забороняється (крім відпустки або відрядження).

У службові відрядження підрозділи відправляються, як правило, на чолі із командирами. Якщо у відрядження відправляються в/с рядового та сержантського складу різних Пд, тоді формується команда начальником якої призначається сержант, прапорщик або офіцер.

Крім того, якщо в/с рядового і сержантського складу в межах гарнізону вирушають для виконання службових завдань або на екскурсії до громадських закладів, - вони рухаються командою на чолі зі старшим з числа офіцерів, прапорщиків або сержантів.

Якщо з Пд відбуває двоє чи більше в/с з їх числа завжди призначається старший.

В кожній в/ч, у визначений розпорядком дня час, членам сімей в/с та іншим особам, з дозволу КЧ, дозволяється відвідувати в/с.Для відвідування відводяться спеціальні кімнати відвідувачів, а для ознайомлення з життям і побутом о/с в/ч відвідувачам дозволяється, у супроводі призначеного для цього в/с, відвідувати:

1. казарму;

2. їдальню;

3. інші приміщення, які не є спеціальними або таємними.

Відвідувачам не дозволяється:

1. приносити спиртні напої;

2. відвідувати в стані сп’яніння;

3. ночувати в казармах та службових приміщеннях.

Навчальне питання№3


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)