АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основним елементом повсякденної діяльності в/с в мирний час є БП

Читайте также:
  1. IV. Результати інвестиційної, операційної та фінансової діяльності
  2. Аналіз забезпеченості підприємства основними засобами
  3. Аналіз фінансових результатів операційної діяльності
  4. Безпека життєдіяльності
  5. Біологічні ритми та їх роль в життєдіяльності людини
  6. Види (сфери) підприємницької діяльності
  7. Види господарської діяльності
  8. ВИДИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ПОСЛУГ ТВАРИННИЦТВА
  9. Види економічної діяльності та послуги рослинництва
  10. Види мовленнєвої діяльності
  11. Види підприємницької діяльності.
  12. Види підприємницької діяльності.

 

Навчальні заняття з предметів БП – щоден-но 6 годин за розкладом занять з 9. 00 до 14. 50
Самостійна підготовка з предметів БП – щоден-но 2 години за розкла-дом занять з 16. 40 до 18. 20
Ранкова фізична заряд-ка щоденно 50 хв. за розпорядком дня з 6.10 до 7. 00 (Фізична підготовка)
Спортивно-масова ро- бота – 2-3 рази на тиж-день 50 хв. за розпоряд-ком дня з 18.30 до 19. 20 (Фізична підготовка)
Тренажі згідно графіку 30 хв. за розпорядком дня з 8. 20 до 8. 50 (РХБ захист, стройова та ме-дична підготовка)
Спортивно-масові заходи за розпорядком вихідного дня. (Фізична підготовка)  
Обслуговування стріле- цької зброї та ОВТ 30 хв. за розпорядком дня з 16.10 до 16. 40 (Спеціальна та технічна підготовка)
Підготовка добового на-ряду в день заступання 3 години. За розпоряд-ком дня: 2г. – теор. п-ка 1г. – практ. п-ка. (Статути ЗСУ, вогнева підготовка)
НАВЧАННЯ О/С ТА ВДОСКОНА-ЛЕННЯ ЗНАНЬ, УМІНЬ І НАВИ-ЧОК З ПРЕДМЕТІВ БП ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ В ХОДІ:

 

 

Розпорядком дня передбачено навчання в/с на навчальних заняттях та вдосконалення їх знань, вмінь і навичок з предметів БП в години ранкових тренажів (стройова підготовка та захист від зброї масового ураження), ранкової фізичної зарядки та спортивно-масових заходів (фізична підготовка), під час підготовки добового наряду та варти (військові статути), в ході обслуговування ОВТ (спеціальна та технічна підготовка) тощо.

На навчальні заняття розпорядком дня відводиться 6 годин на день до обіду та дві години після обслуговування ОВТ – на самостійну підготовку.

Заняття проводяться щоденно, крім днів коли Пд задіяний на БЧ або навчаннях, на несення служби у варті або в добовому наряді. На навчаннях і заняттях мають право бути відсутніми в/с, які знаходяться в добовому наряді чи варті, а також ті, хто відданий наказом по в/ч(відпустка, відрядження, стаціонарне лікування).

 

Для проведення занять з БП, КВ на кожний тиждень складає розклад занять. Заходи визначені розкладом занять та планом БП, можуть переноситись або змінюватись тільки тим командиром (начальником), який їх затвердив.

 

 

Сдайд 13

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)