АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Березня 2012 року

Читайте также:
  1. Передумови Паризької комуни та революція 18 березня 1871-го року.
  2. Середа, 20 березня
  3. Яка відбудеться 15 березня 2013 року на базі економіко-правового факультету МДУ

Інформаційний лист

Шановні колеги!

Запрошуємо до участі у

ІІІ Міжнародній науковій конференції

«Соціальне прогнозування та проектування майбутнього України»

Березня 2013 року

М. Запоріжжя.

 

Місце проведення:

Запорізький національний університет

(м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 66)

 


 

Обговорюється актуальна проблема:

«Соціальне прогнозування та проектування майбутнього України»

Метою Конференції є обмін досвідом дослідження проблем соціального прогнозування та проектування майбутнього розвитку України.

 

Основні тематичні напрями, відповідно до секцій

· Соціальне прогнозування: методологія, перспективи та проблеми

· Політичне управління розвитком України

· Прогнозування та проектування у філософії державного управління

· Студентська наука у формуванні майбутнього України

Організація роботи конференції:

березня 2012 року

9.00 - Реєстрація учасників. Презентація наукових видань ФСУ ЗНУ.

10.00 - Відкриття конференції. Пленарне засідання.

12.00-13.00 – Перерва на обід. Кава-брейк.

14.00-17.00 - Виступи, доповіді по секціях.

17.00-19.00 – Круглий стіл «Філософські читання наукової школи В.І. Воловика».

В рамках конференції планується провести круглий стіл на тему «Філософські читання наукової школи В.І. Воловика».

 

Під час роботи конференції буде працювати виставка наукових видань ФСУ ЗНУ, а також організовано екскурсію по м. Запоріжжя.

 

Для участі в конференції

До 10 березня 2013 року (включно) подати заявку з інформацією:

- Письмову заявку на юридичну адресу ФСУ ЗНУ або на електронну адресу Е-таі1: ks.fsu@znu.edu.ua, в якій зазначити: відомості про автора: прізвище, ім'я та по батькові, місце роботи (навчання), назва ВНЗ (установи), посада, науковий ступінь, вчене звання, адреса (домашня, службова), телефон, факс, е-mail; оргвнесок, замовлення готелю.

- Тема доповіді, назва секції.

- Текст доповіді (для пленарного засідання обсягом до 7-9 стор.; для секційного – до 5 стор.) або наукову статтю до журналів «Культурологічний вісник: Науково-теоретичний щорічник Нижньої Наддніпрянщини» та «Соціальна перспектива і регіональний розвиток» надіслати на юридичну або електронну адресу ФСУ ЗНУ.

Робоча мова конференції: українська, російська, англійська.

За матеріалами конференції будуть опубліковані: збірка тез, спеціальні випуски журналу «Культурологічний вісник: Науково-теоретичний щорічник Нижньої Наддніпрянщини» та «Соціальна перспектива і регіональний розвиток». Наукові статті журналу «Культурологічний вісник: Науково-теоретичний щорічник Нижньої Наддніпрянщини» в галузі історичних наук зараховуються як фахові згідно з постановою Президії ВАК України від 10 12.2003 року № 2-05/10; наукові статті в галузі філософських наук зараховуються як фахові згідно з постановою Президії ВАК України від 08.07.2009 року № 1-05/3.

Всі публікації до Журналу «Культурологічний вісник: Науково-теоретичний щорічник Нижньої Наддніпрянщини» мають відповідати вимогам ВАК України (Постанова президії ВАК України від 15.01.2003 року № 7 05/1. Бюлетень (2003, № 1. - С.2): «Про підвищення вимог до фахових видань, внесених до переліків ВАК України»).


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)