АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформаційний лист. На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1193 від 21 жовтня 2014 р «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з

Читайте также:
  1. Інформаційний захист infosecurity
  2. Інформаційний лист
  3. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  4. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  5. Інформаційний лист
  6. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  7. Інформаційний лист
  8. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  9. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  10. ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
  11. Інформаційний пакет

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1193 від 21 жовтня 2014 р «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2014/2015 навчальному році» повідомляємо, що Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з соціальних комунікацій (II тур) відбудеться на базі Маріупольського державного університету з 19 січня по 25 березня 2015 року.

Нагадуємо, що згідно з «Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук» у конкурсі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, студенти-громадяни зарубіжних країн, які навчаються у вищих навчальних закладах України та інших країн.

На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів або студентських колективів з актуальних проблем у галузі соціальних комунікацій, які є пошуковими за своїм характером, мають наукове й прикладне значення, впроваджені у виробництво або застосовані в навчальному процесі.

На Конкурс не приймаються роботи, які подавалися на інші конкурсні змагання, були удостоєні премій НАН України, галузевих академій або спеціальних премій відомств і установ.

 

Конкурсні роботи мають бути надіслані до Маріупольського державного університету до 19 січня 2015 року.

Порядок представлення і розгляду робіт конкурсною комісією надається у Положенні про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2014/2015 навчальному році.

Перший етап – заочний (рецензування робіт) буде проведений у МДУ до 1 березня 2015 року;

Другий етап – очний (проведення захисту кращих робіт серед претендентів на дипломи I, II та III ступеня Міністерства освіти і науки України) буде проведений у МДУ 24-25 березня 2015 року.

 

 

Вимоги до оформлення студентських наукових робіт:

· текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал – 1,5, кегль – 14, з одного боку аркуша паперу формату А 4 (210 х 297 мм). Обсяг зброшурованої конкурсної роботи не повинен перевищувати 30 сторінок без урахування додатків.

· прізвища, ініціали автора (авторів) та наукового керівника, назва вищого навчального закладу в конкурсних роботах, а також в інших документах замінюються відповідним шифром (шифр – не більше двох слів). Титульний аркуш роботи має містити лише назву та шифр.

· до кожної роботи обов’язково додається анотація наукової роботи (додаток 1), в окремому запечатаному пакеті під обраним шифром подаються відомості про автора (авторів), наукового керівника роботи (додаток 2), рецензія (додаток 3) та рішення Вченої ради вищого навчального закладу про представлення роботи на Конкурс (якщо перший тур не проводився).

· наукова робота обов'язково повинна мати назву і план, список використаної літератури.

· до наукової роботи, у разі наявності, додаються акт про впровадження її результатів, копії патентів, статей автора тощо.

· представлення макетів і натурних зразків не допускається. Креслення та ілюстрації, що додаються до роботи, повинні бути скомпоновані на листі стандартного розміру.

 

Наукові роботи виконуються державною мовою [1].

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)