АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рух №9 Випади

Читайте также:
  1. ВІДПОВІДЬ ЗАПОРОЖЦІВ
  2. Донаукове використання психодіагностичних процедур
  3. ДОРОГОЮ СЛІЗ
  4. Література перших десятиріч ХІХ століття
  5. ПОБОЇЩЕ В СІЧІ
  6. Форми арт-терапевтичної роботи

Вихідне положення - шоста позиція ніг. Руки у попередньому положенні. Виконується на один такт.

На «раз -і» - праву ногу виносим в сторону і згинаючи її в коліні, робим випад. Ліва нога залишається на носку, підйом і коліно витягнуті. Корпус сильно нахиляємо до правої ноги, руки теж відводяться в сторону.

На «два-і» - пауза.

На «три -і» - відштовхнутись від підлоги правою ногою, стаємо у вихідне положення. Цей рух повторюється вліво.

 

 

Рух №10 Мʼячик

Вихідне положення - перша позиція ніг.

Музичний розмір - 2/4.

На «раз» - з невеликого підскоку рвучко опуститися вниз на пальці обох ніг за першою позицією. Коліна розведені в різні сторони.

На «і» - не підводячись з глибокого присідання, підскочити невисоко вгору, схрещуючи ноги, зігнуті в колінах (права нога попереду, ліва ззаду).

На «два» - опуститися глибоке присідання на пальці обох ніг за першою позицією. Коліна розведені в різні сторони.

На «і» - піскочити вгору, схрещуючи ноги, зігнуті в колінах (ліва нога попереду, права позаду). Корпус прамий, руки на талії, або колінах.

 

 

 
               
 
   
 
   
 
   
 

 

 


1-8т: Виконують високий біг. 9-16т: дівчата виконують рух № 4 по колу. Хлопці по колу виконують рух № 8, два рази.   1-16т: Пари виконують рух №2 два рази та рух №3 в повороті, два рази.  
               
   
     
 
 
   
 
 

 


1-8т: поворот парою.Дівчата рухом № 1, стають до центру сцени спинами, тримаючись за руки.   1-16т: дівчата виконують рух № 7 по колу, тримаючись за руки. Хлопці по колу виконують рух № 1. 1-8т: дівчата виконують три рази рух № 2 до хлопців. Хлопці виконують рух №8.
 
 

 


1-16т: Пари виконують рух №1 по колу один навпроти одного. 1-8т: пари виконують два рази рух №2. 9-16т: виконують поворот парою чотири рази, останній раз зі своїм партнером. 1-16т: Пари утворюють загальне коло тримаючись за руки, виконують рух №1. 1-16т: діляться по діагоналі двійками(лівий бік).   Соло дівчат: 1-16т: на ліву дівчата виконують рух № 11, та рух № 12., виконують рух № 5 та рух №3 з обертами.   Соло хлопців: 1-16т: виконують рух № 5, рух № 8 два рази, та три пр. по халяві. 1-16т: дівчата кланяються хлопцям, та ідуть на першу лінію танцювальним кроком, виконують рух № 7
       
   
 
 

 

  1-8т: дівчата виконують рух №4, міняючись місцями. 9-16т: На 9 такт хлопці виконують рух №1 до дівчат, на два рахунки пари утворюють квадрат, дівчата на два рахунки виконують рух №4, на чотири рахунки дівчата оббігають хлопців, а хлопці виконують рух №10.  
               
   
   
       
 
 

 

 

   
    1-16 т: в парах виконують рух№ 3 з поворотом та випад з правої ноги, на останні рахунки відтворюють оплески.   1-8т: виконують поворот парою. 9-16т: виконують високий біг на два рахунки, дівчата виконують рух№ 4, а хлопці рух № 8.  
     
     
   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
     
     
     
     
   
     
     
     
     
   



1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)