АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Опис костюмів

Читайте также:
  1. V. Вивчення нового матеріалу.
  2. XII. СИГНАЛИ ТРИВОГИ ТА СПЕЦІАЛЬНІ ПОКАЖЧИКИ
  3. Види навчальної діяльності
  4. ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ
  5. Література
  6. Навчання
  7. Промисловий комплекс.
  8. Режисери
  9. Сутність ВВП. Методи розрахунку ВВП за виробничим методом, витратами та за доходами.
  10. Тема: Злочини у сфері господарської діяльності

Всі учасниці (дівчата)одягнуті у вишиванки,спідниці з фартухами та жупани, взуті у червоних чобітках, волосся акуратно зібране, головний убір - віночок.

Учасники (хлопці) одягнені у вишиті сорочки, шаровариз широким поясом, взуті у чоботи, головний убір - шапка.

Опис танцю Танець виконують чотири пари. Кількість виконавців може бути збільшена.Музичний розмір 2/4. характер музики цілком відповідає характеру підібраних танцювальних рухів. Вихідне положення: учасники хлопці стоять за третьою правою кулісою, а дівчата за першою лівою кулісою.

 

 

 

 

         
   
 
 
 
 

 

 


 

(Вступ 4 такти) 1-4т: хлопці вступають на кожен такт рухом №1, руки на поясі (вихід хлопців з третьої правої куліси).  
  5- 8т: хлопці виконують біг по колу рухом №1. На останні такти розбігаються на третю лінію, руки на поясі.
  9 - 12т: хлопці виконують тинок на місці рух №2, на два останні рахунки роблять два сплески в долоні.
  13-16т: хлопці виконують рух №1 в першу лінію, руки на поясі.
  1-4т: хлопці виконують чотири тинка з руками рух № 2. 5-8т: виконують дві присядки рух №8  
9- 16т: вихід дівчат з першої лівої куліси рухом №1 по Колу, руки на поясі. Хлопці виконують біг назад рухом №1, руки на поясі.
1-4т. дівчата виконують чотири тинки рух №1 вперед (в першу лінію), руки на поясі. Хлопці виконують чотири оплески в долоні стоячи на місці.  
  5-8т: дівчата виконують в першій лінії колупалочку з вихилясником рух №5 та рух №6, руки тримають зігнуті в ліктях, поклавши праву руку на ліву. Хлопці виконують рух № 2 до дівчаток, руки на поясі.  
1-8т: поворот парою в лінії рухом №1. Положення рук: хлопці тримають лівою рукою, руку партнерки, а правою рукою тримають дівчину за талію.  
  1-16т: рух №1 в парах по колу, хлопці лівю рукою тримають ліву руку дівчат, а праву руку тримають в третьому положенні за дівчиною, права рука дівчат знаходиться на поясі.  
1-8: поворот парою рухом №1, дівчина стає перед хлопцем.


 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)