АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ведучий І

Читайте также:
  1. Ведучий.
  2. Ведучий.
  3. Ведучий.
  4. Ведучий.
  5. Ведучий.

СВІТОМ РУХАЄ ЛЮБОВ

Мета заходу: Усвідомити і відчути велику силу чистого і зворушливого кохання, яке облагороджує душу, кличе на подвиги. Виховувати у студентів почуття кохання, вірності, взаємоповагу, щирість, сердечність, шляхетність у стосунках, правдивість. Розвивати художній смак, удосконалювати навички виразного декламування. Продовжувати формувати почуття людської гідності.

Наочність: Плакати, буклети, квіти.

Перед початком заходу звучить музика I’m crazy in love

Ведучий І.

Добрий день кохані і закохані! Зараз, в цьому залі, відчувається великий заряд позитивної енергії. Ваші серця всі кохають, вони всі закохані!

Ведучий ІІ.

Тут навіть стає спекотно від великої кількості жару, який лине від кожного. Зараз, напевно, в кожного лине думка про кохання, про великі почуття. Кожен згадує свою кохану людину з думкою „вона або він найкращий або найкраща в усьому світі”, або навіть можете подивитися їй в очі, обійняти.

Ведучий І.

Не засмучуйтеся ті, в кого кохана людина далеко від вас і не може бути поряд. Але запам’ятайте такий вислів: «Помните, что лучшее отношения – это те, в которых любовь одного к другому важнее необходимости быть вместе».

Ведучий ІІ.

Що ж давайте не будемо говорити про сумне, адже для кожного сьогоднішній день – це безперечно свято. Я впевнена, що для кожної людини в світі день кохання – це душевне, приємне свято. Любов охоплює всіх, як кажуть: „любов не має меж” Старші і літні люди переповнені спогадами про перше кохання, про першу зустріч, про перший поцілунок та ще багато приємних миттєвостей в житті сповненого тільки добрим, чуйним, взаємним коханням.

Ми будемо сьогодні говорити про любов

Любов всевладну, непоборну

Любов у ревнощах і муках

Любов у радості й зітханні

Любов у горі і розлуках

Тут будуть вірші, жарти, спів,

Любов- любов несамовита

Шевченко, Пушкін і Шекспір

Із нами будуть говорити

Пісня ____Каменщик____________________________________________

Ведучий І.

Теперішня молодь насолоджується життям з коханою людиною: купається в безмежному океані почуттів, що навіть хочеться співати.

Ведучий ІІ.

У вирі любові палкого та щирого кохання стає легко, ти починаєш розуміти мову птахів, знаєш про, що шепоче вітер вам, коли лише у двох, сонце світить яскравіше, взимку тане сніг, восени тарабанить дощ і розказує про інші закохані серця. В таку чудову мить хочеться відчути невагомість, політати з птахами, знайти край світу і там заспівати. Так щоб гори здригнулись, моря підняли ве ликі хвилі, ріки вийшли з берегів.

Пісня _____________________________

Ведучий І.

Ми кохаємо постійно і в день, і в ночі і, здається, що від народження. Ми створені для кохання Але в цей день особливо, якось по своєму відчуваєш холодок кохання у своїх грудях. Тож давайте назвемо цей день. Це день Святого Валентина, День всіх закоханих..........


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)