АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Шліфувальні стрічки

Читайте также:
  1. Механічні властивості стрічки.
  2. ШЛІФУВАЛЬНІ КРУГИ НА ОРГАНІЧНІЙ, КЕРАМІЧНІЙ І МЕТАЛЕВІЙ ЗВ’ЯЗКАХ

Шліфувальні стрічки умовно можна класифікувати залежно від призначення і типорозмірів на наступні типи: Шліфувальні стрічки для вузькострічкових шліфверстатів, ширина до 500 мм.

Дані шліфувальні стрічки застосовуються для шліфування на вузькострічкових шліфувальних верстатах типа ШЛПС. Виготовляються з ш/шкурки на тканній основі в широкому діапазоні характеристик

Широкі шліфувальні стрічки, ширина від 500 до 2100 мм.

Цей тип стрічок застосовується на широкострічкових шліфувальних і калібрувально-шліфувальних верстатах. Виготовляються з ш/шкурки на тканній основі в широкому діапазоні характеристик.

Шліфувальні стрічки для ручного електроінструменту.

Застосовуються на операціях шліфування з використанням ручних шліфмашинок. Є найбільш численним типом шліфстрічок. Типоразмери стрічок безпосередньо пов'язані з маркою і моделлю електроінструменту.

Круги пелюсткові КП з отвором (насадні) знайшли найбільш широке застосування в промисловості. Вони виготовляються діаметром від 120 до 400мм і в основному встановлюються на стаціонарному устаткуванні, а також на ручному електроінструменті.

 

 

Рисунок 2.4 - Круг пелюстковий

 

У спеціальних автоматах для обробки ножово-вілкових виробів використовуються набори пелюсткових кругів у вигляді валів для шліфуванні і полірування заготовок по площині.

Шліфування і полірування зовнішніх і внутрішніх поверхонь посуду з неіржавіючих сталей і алюмінію виконується на спеціальних машинах для отримання матових або блискучих поверхонь.

Круглошліфувальні верстати дозволяють використовувати КП для "подовжнього" зовнішнього шліфування циліндрових і конічних поверхонь заготовок, довжина яких перевершує висоту круга (валів, штоків, гільз і т.п.) і "врізного" зовнішнього шліфування для циліндрових, конічних, ступінчастих і профільних поверхонь (шийок колінчастих валів, фланців, осей, цапф, кульових пальців і т.д.).

На універсальному безцентрово-шліфувальному верстаті найефек-тивніше проводити полірування циліндрових, конічних і профільних поверхонь в умовах масового і багатосерійного виробництва.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)