АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ГАЗ-3302

Читайте также:
  1. Задача №3

Характеристики автомобіля Газель - хлібний фургон ГАЗ 3302:

Внутрішні розміри кузова, мм

Довжина / ширина / висота: 2873/1989/1330

Габаритні розміри кузова, мм

Довжина / ширина / висота: 2900/2060/1690

Габаритні розміри фургона, мм

Довжина / ширина / висота: 5207/2060/2450

Повна маса автофургона, кг 3500

Маса вантажу, що перевозиться, кг 1255

Маса кузова, кг 620

Корисний об'єм кузова, м37, 6

Корисна площа підлоги, М25, 7

Кількість лотків 96-144

Хлібні фургони на шасі ГАЗ 3302 застосовуються для перевезення хліба та кондитерської продукції в лотках. На "Газель" можлива установка хлібних фургонів, місткістю 96, 112, 128 і 144 лотка. Хлібний фургон має жорсткий каркас, зовнішня оббивка - плакований метал, внутрішня оббивка - оцинкований лист, утеплювач - пінопласт, стандартна товщина стінки фургона 5 см.

Хлібний автофургон на шасі ГАЗ3307/3309 призначений для перевезення кондитерських та хлібобулочних виробів на лотках.

Кузов автофургона прямокутної форми має конструкцію панельно-каркасного типу і складається з підстави, передньої, задньої, бічної стінок і дверних рам.

З правого боку кузова розташовані чотири або п'ять одностулкових дверей (в залежності від моделі фургона) з кутом відкривання стулок 180 градусів. Стулки дверей мають гумові ущільнювальні профілі й обладнані штанговими запорами. Для забезпечення збереження вантажу передбачена можливість установки на двері замка і пломби.

Каркас кузова і підстави металевий, зварний або збірної конструкції, виконаний із сталевого профілю.

Каркаси передньої, бічних панелей, даху, дверних прорізів виготовлені з оригінального профілю з оцинкованого металу.

Зовнішня обшивка автофургона може бути виготовлена:

З ламінованої фанери, високоякісного матеріалу, виробленого за фінською технологією. Фанера має товщину 10 мм. Вона не вимагає фарбування, водостійка й не схильна до корозії. Бічні панелі кузова виконані з цілісних листів фанери, що не мають стикових з'єднань;

З плакованого металу - оцинкованої сталі (товщина 0,7 мм), покритої особливо міцною емаллю, нанесеної по високотемпературної технології в заводських умовах. Кузов фургона з плакованого металу надійно захищений від несприятливих впливів навколишнього середовища і має підвищену корозійну стійкість. Плакований метал кріпиться до каркаса витяжними заклепками. Метал покритий захисною плівкою, яка видаляється перед початком експлуатації фургона.

Варіанти виготовлення внутрішньої обшивки:

– без внутрішньої обшивки стінок;

– з внутрішньою обшивкою стінок листової оцинкованої сталлю з термоізоляцією заставних пінопластом товщиною 25, 30, 40 або 50 мм;

– з внутрішньою обшивкою всього кузова листової оцинкованої сталлю з термоізоляцією заставних пінопластом товщиною 50 мм, що дозволяє згодом встановити на даний автофургон холодильне або опалювальне обладнання.

Усередині кузов розділений на відсіки (чотири або п'ять) зі знімними перегородками. Відсіки фургона для зручності навантажувальних робіт, забезпечені металевими фермами для установки хлібних лотків, в кількості 150, 160, 175 або 200 шт. (В залежності від моделі фургона).

З метою запобігання зволоження гарячого хліба через інтенсивне випаровування, стеля кузова оббитий деревом, крім того, зовні встановлено чотири вентиляційних лючка, що забезпечують циркуляцію повітря всередині кузова.

Кузов має внутрішнє освітлення.

За бажанням в конструкцію фургона можуть вноситися зміни:

– виготовлення кузова за індивідуальними розмірами в межах допустимих значень, які не впливають на експлуатаційні властивості автомобіля-фургона;

– зміна кількості лотків;

– зміна відстані між направляючими;

– виготовлення комбінованого фургона під перевезення хліба та іншої продукції;

– виготовлення додаткових дверей ззаду фургона;

– можлива обклеювання зовнішньої поверхні кузова декоративними плівками для поліпшення зовнішнього вигляду або для розміщення рекламної інформації.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)