АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ефірне масло Меліси

Читайте также:
  1. Бихевиористское направление в менеджменте Абрахама Маслоу
  2. Визначення маслоємності пігменту.
  3. ГОСТ 37-91 Масло коровье. Технические условия.
  4. Гуманистическая теория личности А. Маслоу
  5. Ефірне масло Вербени
  6. Ефірне масло Грейпфрут
  7. Ефірне масло Жасмину
  8. Ефірне масло Кориці
  9. Ефірне масло Лаванди
  10. Ефірне масло М'яти перцевої
  11. Ефірне масло Мандарину
У моменти крайньої емоційної напруги надає заспокійливу дію і водночас піднімає настрій. Зупиняє кровотечу з ран, протидіє грибковим інфекціям, а також екземі.
Лікувальні властивості: Має спазмолітичну, сильну противірусну, бактерицидну, болезаспокійливу, протиалергічну дії. Тонізує роботу серця і травної системи. Заспокоює і одночасно піднімає настрій, усуваючи дратівливість і неспокій. Гарно діє на волосся, перешкоджаючи облисіння. Відновлює первісний колір губ. Застосовується при алергії, астмі, ГРЗ, грипі, спазмах шлунка і кишечника, мігрені і головному болі, схильності до запаморочень, меланхолії, безсонні, зниженні розумової та фізичної працездатності. Ефективне при порушенні менструального циклу, укусах комах, екземі, герпесі, гнійничкових висипань. Для догляду за жирною і проблемною шкірою має відмінні якості.
Складники: Містить: - ліналоол - цітронеллаль - цитронелол - нерол - гераніол - гераніаль - бета-каріофіллен - лімонен - розоксід - геранілацетат - метілгеранілат - альфа-копає, альфа-гумулен - бета-боурбонен, бета-кубеба - гермакрен D - кадинен - гермакрандіен - кадінол
Протипоказання: Не застосовувати при вагітності (особливо в перші 5 місяців). Не використовувати більше двох тижнів підряд. Не використовувати у вигляді інгаляцій (може викликати хімічний опік слизової). Різкий запах меліси може викликати короткочасний ларингіт, охриплість та першіння в горлі. Не рекомендується застосовувати в спеку та при сильній спразі, так як воно збільшує потовиділення. Масло може дратувати чутливу шкіру.
Поєднання: Базилік, герань, жасмин, іланг-іланг, імбир, лаванда, лавр, ладан, майоран, мирта, ялівець, неролі, роза, розмарин, ромашка, а також з іншими квітковими і цитрусовими маслами.
Запах: Свіжий гіркуватий аромат
Ноти аромату: Верхня нота
Синоніми: Melissa citratum (лат.)

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)