АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВАРІАНТ № 14

Читайте также:
  1. I варіант
  2. I варіант
  3. II варіант
  4. II варіант
  5. Варіант
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. ВАРІАНТ 1
  11. ВАРІАНТ 1
  12. Варіант 1

Теоретичне питання: Обвинувальний акт: структура та процесуальні вимоги до його змісту.

Задача: Машиніст Малінін О.Л. 23 січня у подвійній підлозі потягу Москва - Сімферополь провіз з-за кордону на територію України диски для лазерних систем зчитування із відеозаписами порнографічного характеру у кількості 100 штук. Зазначені диски Калінін О.Л. мав намір реалізувати приватним підприємцям м. Дніпропетровська, які займаються продажем цієї продукції.

24 січня щодо Малініна О.Л. було розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 301 КК України. Під час досудового розслідування було зібрано достатньо доказів для підозри Малініна О.Л. у вчиненні цього кримінального правопорушення.

20 березня Малініну О.Л. було вручене письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 301 КК України. 21 березня підозрюваному стало зле і він був госпіталізований до 6-ої міської лікарні з діагнозом - інфаркт міокарда, що унеможливило його подальшу участь у кримінальному провадженні. В кримінальному провадженні були проведені всі необхідні і можливі у відсутності підозрюваного процесуальні дії.

Завдання: визначити, яке рішення необхідно прийняти по даному кримінальному провадженню. Скласти відповідний процесуальний документ.

ВАРІАНТ № 15

Теоретичне питання: Повідомленняпро підозру: підстави винесення, процесуальна форма та вимоги до змісту.

Задача: 20 жовтня Кучерявий В.О., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухався на своєму автомобілі ВАЗ-2106, держ. № 234-67 НА, з перевищенням швидкості. Внаслідок цього, на 15-му кілометрі траси Дніпропетровськ-Запоріжжя він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2109, за кермом якого знаходився Піскун К.О. В результаті зіткнення Кучерявий В.О. отримав перелом основи черепа, а Піскун К.О. зламав два ребра. Обидва були госпіталізовані.

21 жовтня за фактом вказаної дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК. Проведеною під час досудового розслідування судово-медичною експертизою було встановлено, що Піскуну К.О. внаслідок дорожньо-транспортної пригоди завдано середньої тяжкості тілесні ушкодження.

28 жовтня Кучерявий В.О. від отриманих поранень помер.

Завдання: визначити, яке рішення необхідно прийняти за результатами досудового розслідування по цьому кримінальному провадженню. Скласти відповідний процесуальний документ.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)