АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Читайте также:
  1. Визначення сум податкового зобов’язання контролюючими органами, податкові повідомлення, податкові вимоги.
  2. Випадки та порядок повідомлення про підозру.
  3. Відправник повідомлення
  4. Завдання та інформаційне забезпечення аналізу виробництва і реалізації продукції
  5. ІІІ. Повідомлення теми і мети екскурсії
  6. Інформаційна діяльність та інформаційне обслуговування
  7. Інформаційне забезпечення аналітичних досліджень
  8. Інформаційне законодавство Австралії
  9. Інформаційне законодавство Росії
  10. Інформаційне законодавство США
  11. Інформаційне законодавство ФРН
  12. Інформаційне моделюваня

Програма «Служба соціального супроводу «Альтаїр»», яка реалізуєтьсяПолтавським благодійним фондом «Громадське здоров’я», – орієнтована на надання послуг людям, які живуть з ВІЛ/СНІД.

Служба «Альтаїр» функціонує на основі індивідуального підходу і надає допомогу відповідно до запитів та потреб клієнта. Спеціаліст Служби «Альтаїр» супроводжує клієнта на всіх етапах реалізації індивідуальної комплексної програми вирішення проблем, надає консультативну та психологічну підтримку. За нагальної потреби, можливе часткове забезпечення клієнта медичними препаратами для надання невідкладної допомоги.

Участь у програмі є конфіденційною. Клієнти самостійно ухвалюють рішення про вступ та вихід із програми.

Щоб стати клієнтом Служби «Альтаїр» – необхідні Ваше бажання і згода!

Сподіваємося, що наша програма допоможе поліпшити Ваш стан здоров'я і якість життя!

       
 
 
   

 

  Наша адреса: вул. Половка, 66-б, кімната № 310 м. Полтава 36034, УКРАЇНА ПОЛТАВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ГРОМАДСЬКЕ ЗДОРОВ’Я» Служба соціального супроводу «Альтаїр» Ми працюємо: з 900 до 1700 щоденно (крім суботи та неділі)
Телефон довіри: (067) 22 33 090 (0532) 51 83 35 щоденно з 900 до 1700 (крім суботи та неділі)
e-mail: altairservice@gmail.com

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)