АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови оплати:

Читайте также:
  1. S0. Умови спадкування
  2. А) Передумови квантової теорії
  3. Б) за умови нееластичного попиту
  4. Базисні умови зовнішньоекономічних договорів (контрактів) купівлі-продажу (поставки)
  5. В Сумській області створені всі умови для збільшення обсягів його виробництва, оскільки в області створенні всі умови і науково – технічна база для цього.
  6. Водокористування: суб'єкти, види і порядок. Умови скидання зворотних вод у водні об'єкти, юридична допомога адвоката у таких справах.
  7. Вплив зовнішньої торгівлі на умови формування економічної рівноваги: метод “ витрати-випуск”, метод “вилучення-ін’єкції”.
  8. Геологічні умови області
  9. Ґрунтові та кліматичні умови господарства .
  10. Держава забезпечує умови для вторинної зайнятості молоді.
  11. Екологічна стежка: передумови виникнення, історія.
  12. Етап 2. Перевірка залежності прискорення від маси за умови того, що на систему діє одна й та сама результуюча сила

- очна – 150 грн. (без забезпечення проживанням; умови оплати за забезпеченням проживання обговорюються індивідуально)

- заочна форма – 50 грн/1 стор. тез (збірник та сертифікат учасника будуть вислані Вам на протязі 10 днів після завершення конференції)

- вільний слухач – безкоштовно

Кошти перераховувати на к/р 6762466002046439 (ПАТ «ПриватБанк»), отримувач: Гончарук-Хомин Мирослав Юрійович. Електронну копію квитанції про оплату відсилати на stomatsnt@gmail.com

 

Місце проведення:

Ужгородський Національний Університет,

Стоматологічний факультет,

м. Ужгород, вул., Університетська 16-а

7–9 лютого 2013 року

 

Проживання

У разі необхідності завчасно повідомити організаційний комітет про потребу житла, зробивши відповідну позначку в анкеті учасника та зателефонувавши за нижче вказаними номерами. Умови оплати за забезпеченням проживання обговорюються індивідуально.

 

 

Організаційни комітет конференції:

Гончарук-Хомин Мирослав – 0991212813

 

 

 

       
   
 

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)