АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПИТАННЯ ДЛЯ ЗАЛІКУ. 1. Сутність, мета, предмет ревізії, ії об’єкти та основні завдання

Читайте также:
  1. VІ. Основна нормативно-правова і навчальна література для підготовки до заліку (іспиту) з Кримінально-виконавчого права.
  2. ВІЧНІ ПИТАННЯ ПОЕТИЧНОЇ ФІЛОСОФІЇ ІВАНА ФРАНКА
  3. ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ ПИТАННЯ З КУРСУ «ІСТОРІЯ УКРАЇНИ»
  4. ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ ПИТАННЯ З КУРСУ «ФІЛОСОФІЯ»
  5. ЗАВДАННЯ ДО ЗАЛІКУ З
  6. ЗАПИТАННЯ ДЛЯ САМОШ
  7. І підготовки до іспиту (заліку)
  8. ІЗ ДИРЕКТИВ ПЛЕНУМУ ЦК КП(б)У З НАЦІОНАЛЬНОГО ПИТАННЯ
  9. ІІ. ТЕОРЕТИЧНІ ПИТАННЯ
  10. ІІІ. ПИТАННЯ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ЗАЛІКУ
  11. КОНТРОЛЬНІ ЗАПИТАННЯ
  12. КОНТРОЛЬНІ ЗАПИТАННЯ

1. Сутність, мета, предмет ревізії, ії об’єкти та основні завдання. Види ревізій.

2. Методичні прийоми фактичного контролю.

3. Методичні прийоми документального контролю.

4. Способи проведення ревізій та способи перевірки документів. Види недоброякісних документів.

5. Взаємний контроль операцій та методи зіставлення документів. Послідовність контрольно-ревізійного процесу.

6. Етапи (стадії) ревізії, програма та план ревізії, програма та план ревізії. Основні вимоги до змісту акта ревізій.

7. Основні завдання, об’єкти та джерела інформації ревізії операції з грошовими коштами.

8. Інвентаризація каси та оформлення відповідного акту.

9. Документальна перевірка касових операцій та основні порушення, які можуть бути встановлені при ревізії каси.

10. Методика ревізії операцій на поточному рахунку в банку та перевірка обґрунтованості списання грошових коштів безпосередньо на витрати.

11.Основні напрями і послідовність перевірки розрахунків з покупцями і замовниками, різними дебіторами і кредиторами.

12.Основні напрями і послідовність перевірки розрахунків за претензіями та розрахунків з відшкодування матеріальних збитків (шкоди).

13. Основні напрями і послідовність перевірки розрахунків за податками та платежами і розрахунків за страхуванням, мета податкової стратегії підприємства.

14.Завдання, джерела інформації розрахунків з оплати праці, методика перевірки документування, нормування та нарахування заробітної плати при різних системах оплати праці. Перевірка правильності обчислення середньої заробітної плати та утримань із заробітної плати.

15.Завдання, об’єкти контролю та джерела інформації ревізії збереження матеріальних запасів. Основні порушення в обліку матеріальних цінностей.

16. Мета, основні завдання та принципи інвентаризації. Види інвентаризації. Методика проведення інвентаризації. Визначення результатів інвентаризації та регулювання інвентаризаційних різниць.

17.Основні завдання, об’єкти, джерела інформації, напрями контролю ревізії витрат, собівартості і реалізації продукції.

18.Перевірка собівартості нормативних калькуляцій за статтями витрат і контрольний запуск сировини і матеріалів у виробництво. Перевірка розрахунків нормативної собівартості продукції, що реалізується.

19.Особливості методичних прийомів контролю правильності ведення обліку та складання фінансової звітності.

20.Мета, завдання, об’єкти і джерела інформації ревізії доходів і результатів діяльності. Перевірка достовірності і правильності їх визначення.

21. Перевірка правильності складання наказу про облікову політику, виконання працівниками обліку покладених на них обов’язків і наявності та дотримання графіку документообігу.

22.Перевірка дотримання Плану рахунків бухгалтерського обліку, своєчасності складання і якості бухгалтерських документів, термінів складання та достовірності звітності.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)