АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіанти робіт можна взяти з посібників рекомендованих МОН України за попередні роки

Читайте также:
  1. II Перелік лабораторних та практичних робіт
  2. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  3. II. ПРАВА ГРОМАДЯН УКРАЇНИ
  4. III. ОПЛАТА ПРАЦІ, ВСТАНОВЛЕННЯ ФОРМИ, СИСТЕМИ, РОЗМІРІВ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ Й ІНШИХ ВИДІВ ТРУДОВИХ ВИПЛАТ
  5. IX. Перепишіть і зробіть письмовий переклад українською мовою наступного тексту.
  6. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  7. K вн – середній коефіцієнт виконання норм вироблення всіма робітниками, що обслуговуються.
  8. N 1243, 31.10.2011, Наказ, Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
  9. V. Запишіть 2 приклади вчинення замаху на злочини, передбачені статтями розділу ІІІ Особливої частини КК України (складіть фабули).
  10. V. Сценарії і прогнозні оцінки інноваційного розвитку України на період до 2020 року за індикаторами Європейського інноваційного табло
  11. VII. ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
  12. VII. Використання міжнародного фактору в інтересах інноваційного розвитку економіки України

Методичні рекомендації щодо організації та процедури проведення

Державної підсумкової атестації в 4-х классах

 

ДПА проводиться з таких предметів: української мови, читання,математики, нім.мови.

Українська мова

Літ.читання

Математика

Нім.мова

• Атестація проводиться у письмовій формі з навчальних предметів інваріантної складової типових навчальних планів для загальноосвітніх навчальних закладів.

• У 4 класах загальноосвітніх навчальних закладів атестація проводитиметься у формі підсумкових контрольних робіт з української мови (мова і читання) та математики.

• Кожна підсумкова контрольна робота проводиться на другому чи третьому уроці, окрім понеділка і п'ятниці, а також днів перед і після святкових.

 

Якщо дитина була відсутня на ДПА (з різних причин),то роботу вона буде писати в інший день,коли буде присутня. Написання роботи є обов'язковою умовою.

ДПА виставляється після річного балу. У 2015 році відмінена графа «підсумковий бал»

Оформлення атестаційної роботи

§ Атестаційна робота оформлюється письмово на аркушах зі штампом школи, дотримуючись вимог оформлення письмових робіт

§ У верхній лівій частині титульної сторінки подвійного аркуша ставиться штамп загальноосвітнього навчального закладу. На ньому зазначається дата

§ Підписування роботи починається на сьомому рядку титульної сторінки:

 

Робота

З державної підсумкової атестації

З української мови за курс початкової школи

Учня (учениці) 4 класу

 

(прізвище, ім’я, по батькові у формі родового відмінка)

На другій сторінці на перших двох рядках записують вид роботи та назву тексту, до прикладу:

Диктант

По Дніпру до Тараса

ОЦІНЮВАННЯ

q Бали за атестацію з української мови (мова і читання) та математики виставляються у класному журналі під датою її проведення.

q На правій сторінці класного журналу у розділі «Зміст уроку» здійснюється запис «Підсумкова контрольна робота. Державна підсумкова атестація».

 

Результати атестації у 4 класі з української мови (мова і читання) та математики не враховується при виставленні річних оцінок.

v Завдання для підсумкових контрольних робіт

Затверджуються керівником навчального закладу.

v Зміст завдань для підсумкових контрольних робіт формується відповідно до державних вимог щодо навчальних досягнень, визначених Програмами для середньої загальноосвітньої школи. 1-4 класи

 

Українська мова

q Зміст підсумкової контрольної роботи для атестації може формуватись з тексту для диктанту або списування (з пропущеними орфограмами) для виявлення правописних умінь

 

і завдань до тексту: творчого на побудову зв’язного висловлювання для перевірки мовленнєвих умінь та завдань для перевірки мовних знань.

q Визначенню рівня навчальних досягнень з української мови (мови навчання) підлягають мовні знання з усіх розділів початкового курсу української мови (мови навчання):

q мовленнєві (вміння будувати зв’язний текст, використовувати засоби виразності мови, висловлювати власну думку) і

q правописні уміння учнів.

 

Читання

q Зміст підсумкової контрольної роботи для атестації може формуватись

Ø з тексту для читання мовчки для перевірки сформованості навичок читання,

Ø завдань до тексту для перевірки розуміння змісту прочитаного, уміння працювати з текстом і творчого на побудову висловлювання власної думки до змісту прочитаного.

q Визначенню рівня навчальних досягнень учнів з читання підлягають сформованість навичок читання і розуміння змісту прочитаного тексту.

 

Варіанти робіт можна взяти з посібників рекомендованих МОН України за попередні роки.

У загальноосвітніх навчальних закладах з російською мовою навчання завдання для підсумкових контрольних робіт підбираються за аналогією.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)