АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Їх власників або землекористувачів

Читайте также:
  1. Страхування відповідальності судновласників.

103. Для проведення робіт на землях водного фонду для прокладення кабелів, трубопроводів та інших комунікацій суб'єкт господарювання повинен мати: - 3. Дозвіл на проведення відповідних робіт.

104. Дозвіл на проведення робіт на землях водного фонду може бути анульовано у разі:

Систематичного порушення водного законодавства.

105. Укажіть види господарської діяльності, які забороняються у межах прибережних захисних смуг річок, навколо водойм та на островах: - 2. Зберігання та застосування пестицидів та добрив.

106. Назвіть види господарської діяльності, які забороняються у прибережних захисних смугах уздовж морів:

Влаштування полігонів побутових та промислових відходів.

107. У межах смуг відведення дозволяється: - 1. Створення водоохоронних насаджень.

108. Берегові смуги водних шляхів установлюються з метою: - 2. Проведення робіт, пов'язаних з судноплавством.

109. Назвіть види діяльності, які дозволяються у межах берегових смуг водних шляхів:

Влаштування причалів а також тимчасове зберігання вантажів та механічної тяги суден.

Тема 15

110. Землями промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення визнаються земельні ділянки, надані в установленому порядку: - 1. Підприємствам, установам та організаціям для здійснення відповідної діяльності.

111. До земель транспорту належать землі, надані підприємствам, установам та організаціям залізничного, автомобільного транспорту і дорожнього господарства, морського, річкового, авіаційного, трубопровідного транспорту та міського електротранспорту для виконання покладених на них завдань щодо експлуатації, ремонту і розвитку об'єктів транспорту, відповідно до: - 1. Земельного Кодексу України.

112. Розміщення споруд та інших об'єктів транспорту на землях, наданих у користування підприємствам транспорту, здійснюється: - 1. За погодженням з місцевими органами влади і самоврядування.

113. Землі під державними залізницями, об'єктами державної власності повітряного і трубопровідного транспорту належать до земель: - 1. Державної власності, які не можуть передаватись у приватну власність.

114. Для забезпечення у межах смуги відведення нормальної експлуатації залізничних колій, ліній електропостачання та зв'язку, інших пристроїв та об'єктів залізничного транспорту загального користування, а також у місцях, де є небезпека зсувів, обвалів, розмивів, селів, снігозанесень та інших небезпечних впливів, установлюються: - 1. Охоронні зони.

115. До земель морського транспорту належать землі під:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.009 сек.)