АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

TEMPS LIE (там ліе)

Читайте также:
  1. Сыворотка Intui-Temps

Рух, що сполучає, з’єднує, злива. Temps lie - вправа, що використовується в екзерсисі на середині залу; вона складається з серії рухів ніг і рук, які виконуються в четвертій, п'ятій і другій позиціях. Це дуже корисна вправа для досягнення м'якості demi-plie, контролю та балансу при передачі ваги тіла з однієї позиції в іншу. Рух виконується злито і ритмічно. Ця вправа широко використовується в Російській школі, починаючи з молодших класів, і із зростаючою трудністю закінчується у випускних.

TEMPS LEVE SAUTE (там леве сотте)

У нас просто SAUTE. Стрибок з місця.

SAUTE (соте)

Стрибок, стрибати. Наприклад: echappe saute.

Примітка: у всіх стрибкових рухах кінчики пальців стопи повинні першими торкнутися підлоги після стрибка, потім його торкаються підошва стопи і п'яти. У стрибку наверх від підлоги стопа рухається в зворотному порядку. (П’ятка, подушка, пальці).

CHANGEMENTS DE PIEDS (шанжман де пьє)

Зміна ніг. Зазвичай вживається скорочений термін - changements. Це стрибкове па. Стрибок робиться з п'ятої позиції, в повітрі ноги міняються місцями, і приземлення відбувається в п'яту позицію іншою ногою попереду. Changements робляться маленькі і великі.

ECHAPPE (ешапе)

Echappe - це розкриття обох ніг на одному рівні з закритою позиції у відкриту. Є два види echappe: echappe saute, яке робиться із стрибком з п'ятої позиції і закінчується в demi-plie у відкритій позиції, і echappe на пальцях або півпальцях, яке робиться з releve витягнутими колінами у відкриту позицію. В обох випадках echappe робиться на другу або четверту позиції, обидві ноги проходять рівну відстань від початкового положення.

ECHAPPE SAUTE (эшапэ сотэ)

Echappe з стрибком. Це echappe робиться на другу або четверту позиції. Корпус може бути обернений de face або в будь-якому іншому напрямку. Echappe saute може бути великим або маленьким.

ASSEMBLE (асамблє)

Зібраний або підібраний. Поєднувати, збирати.

SISSONNE SIMPLE (сісон семпль)

Sissonne простий. Цей sissonne робиться на місці, devant, derriere, passé derriere, може бути виконаний en face або en tournant. Цей термін використовується в Російській і Французькій школах; стрибок виконується з п'ятої позиції з приземленням на одну ногу, інша нога в положенні sur le cou-de-pied.

SUIVI (сюіві)

Послідовний, зв'язний. Pas suivi це безперервний, зв'язний біг на пальцях у п'ятій позиції.

EN TOURNANT (ан турнан)

Повертаючись, в повороті. Термін вказує на те, що рух виконується з поворотом корпусу.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)