АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

THE RUSSIAN ARABESQUES (арабески російської школи)

Читайте также:
  1. Arctic on XXI century: China’s and Russian Interests
  2. Exercise 1. Translate into Russian.
  3. Exercise 2. Add the adjectives from the text to the following nouns; translate the word- combinations into Russian.
  4. IV. Translate into Russian paying attention to the «-ed»-forms.
  5. Possible mistakes made by Russian learners in the pronunciation of English vowels.
  6. Problems of modernization of the Russian economy
  7. Russian/ China/ Org/ Cn – Режим доступа:http://russian.china.org.cn/exclusive/txt/2011-10/18/content_23658835.htm
  8. The Supreme Court of the Russian Federation
  9. Translate the text from Russian into English.
  10. Боротьба української старшини проти колоніальної політики Російської імперії
  11. Гетьманщина у складі Російської імперії . Остаточна ліквідація української державності.

Перший арабеск: корпус стоїть на одній нозі, яка розташована дальше від глядача, інша нога піднята в повітря під прямим кутом до опорної ноги або вище. Корпус в талії нахилений вперед, спина сильно вигнута. Рука, відповідна опорній нозі, витягнута вперед, друга рука - в сторону, трохи позаду другої позиції.

Другий арабеск: положення корпуса і ніг таке ж, як у першому арабесці. Положення рук змінюється таким чином, що рука, відповідна опорній нозі, відведена назад настільки, щоб її було видно позаду корпуса. Інша рука витягнута вперед. Голова повернена до глядача.

Третій арабеск: звернений обличчям до глядача. Опорна нога розташована ближче до глядача, інша нога піднята в напрямку croise derriere під прямим кутом до опорної ноги. Корпус нахилений вперед. Рука, протилежна опорній нозі, витягнута вперед, друга рука витягнута в сторону. Голова повернена у напрямку до витягнутої вперед руці.

Четвертий арабеск: положення ніг таке ж, як у третьому арабесці. Положення рук міняється: рука, відповідна опорній нозі, проведена вперед, інша рука відведена назад настільки, щоб її було видно з-за спини. Корпус знаходиться в півоберта до глядача, спина сильно вигнута, голова повернута до глядача.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)