АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Модельний ряд

Читайте также:
  1. Модельний метод оцінки рівня ризику

Модельний ряд автомобілів у продажу налічує більше 400 моделей різноманітної техніки. Включає легкові, комерційні та вантажні автомобілі, спецтехніку і автобуси. "АІС" реалізує:

- Легкові автомобілі російських марок: ГАЗ, ВАЗ, УАЗ, Chevrolet Niva;

- Легкові автомобілі-іномарки: Citroën, Audi, SsangYong, Geely;

- Комерційні автомобілі малої вантажопідйомності і мікроавтобуси марок: ГАЗ, УАЗ, ІЖ;

- Комерційні автомобілі-іномарки: Citroën

- Середньо-і великотоннажні автомобілі: ГАЗ, КАМАЗ, УРАЛ, МАЗ;

- Автобуси: ПАЗ, ЛіАЗ, ГолАЗ, КАВЗ.

- На базі автомобілів ГАЗ, КАМАЗ і МАЗ можливі поставки будівельної техніки, спецтехніки і техніки для комунальних служб. Крім того, на наших власних виробничих потужностях можливо переобладнання комерційних і вантажних автомобілів.

Geely групи, Ltd була заснована 6 листопада 1986 року. Ретельно підібрана команда молодих і талановитих професіоналів уважно готувала фундамент для успішного старту на ринку Китаю і вже в 1994 році компанія Geely стала лідером з випуску скутерів.

10 років аналізу, планування, пошуків і ось, нарешті, 9 серпня 1998 року на заводі в місті Лінхай був випущений перший автомобіль. Це стало справжньою подією не тільки для компанії, але і для всього автомобільного світу, оскільки всі очікували продовження політики "Якісна продукція за помірною ціною".

Завдяки наполегливій праці і прагненню відповідати бажанням споживача, в 2001 році Китайська Державна Торговельно-Економічна Комісія прийняла рішення про внесення автомобілів Geely в авто-каталог, що зробило Geely Group Co., Ltd першою офіційною приватною компанією на китайському ринку автоіндустрії.

Вагомі досягнення і хороша репутація допомогли Geely, ТОВ фірма стати перспективним і стратегічно важливим партнером, що вже в 2002 році дозволило компанії укласти договори з декількома великими комерційними банками. В цьому ж році були підписані контракти про співпрацю в автомобільній сфері з Daewoo International Co, Ltd і Маджіоре SpA Італія.

У першій половині 2003 року компанія випустила близько 34 360 авто, що склало приблизно 3,84% всіх автомобілів і 13% седанів серед подібних класів. У тому ж 2003 році перший автомобіль Geely пішов на експорт і вже до кінця 2005 року експорт автомобілів компанії Geely в країни Східної Європи, Африки, Близького Сходу, а також Центральної та Південної Америки досяг досить великих обсягів.

До теперішнього часу компанія налагодила активні комерційні зв'язки більш ніж з 50 країнами світу, серед яких США, Росія, Україна, країни Північної і Західної Європи і Південно-Східної Азії.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)