АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальний опис обстеження

Читайте также:
  1. III. Дані об'єктивного обстеження.
  2. Епідеміологічне обстеження вогнища та протиепідемічні заходи за місцем роботи або навчання хворого
  3. Загальний догляд за хворими
  4. Загальний догляд за хворими.
  5. Загальний і частинний розв’язки
  6. Загальний медичний профіль
  7. Загальний огляд
  8. Загальний огляд навчального елемента 1.1.
  9. Загальний огляд природи України: кордони, розміри території, рельєф, корисні копалини, клімат, водні об’єкти, рослини, тварини.
  10. Загальний огляд системи органів дихання
  11. Загальний огляд фізичних якостей.

Зміст

1)Вступ…………………………………………………………………………….3

1.1) Мета дослідження……………………………………………………....3

1.2) Для кого і ким проведено……………………………………………....3

1.3) Загальний опис обстеження……………………………………………4

1.4) Розмір і характер вибірки ……………………………………………...5

1.5) Час проведення………………………………………………………….5

1.6) Метод опитування що використовується …………………………….5

2) Екземпляр анкети………………………………………………………………6

3) Фактичні результати……………………………………………………….7-10

4) Аналіз дослідження…………………………………………………………...11

5) Висновки і рекомендації……………………………………………………...12

Вступ

1.1) Мета дослідження:

Метою даної роботи є дослідження комплексу маркетингу на конкретному підприємстві. Основним завданням дослідження є аналіз «Китайських автомобілів Geely».

Автомобільний ринок України має тенденцію до щорічного росту. З’являються нові марки автомобілів, нові продавці, поступово розвивається виробництво автомобілів. Підвищується і сама культура надання та споживання такої послуги, як продаж автомобілів. Якщо раніше переважну частину ринку займав продаж автомобілів, що були в користуванні, то тепер ситуація змінюється. Щороку зростає частка продажу саме нових автомобілів. І продають їх вже не на автомобільних ринках, а в сучасних автосалонах, де можна отримати кваліфіковану пораду спеціалістів, отримати гарантії при купівлі авто. Все це призводить до загострення конкуренції між продавцями. Особливо, враховуючи той факт, що в випадку спеціалізованих автосалонів конкретної марки автомобілів, пропонуємий товар є стандартизованим. Отже, можливості маніпуляцій з таким комплексом маркетингу, як товар дуже обмежені. У випадку продажу автомобілів марки Geely, ціни в усіх автосалонах однакові, що ще більш ускладнює конкурентне положення фірми.

В таких умовах постає необхідність розробки такої маркетингової стратегії, яка допоможе виділити та закріпити конкурентні переваги фірми для найбільш ефективної, тобто і прибуткової, її діяльності.

Завданням даної роботи є визначення основних аспектів маркетингової товарної політики, її суть, цілі та позиціонування товару на ринку, дослідження цінової політики, політики комунікацій, визначення основних каналів збуту, які використовуються підприємством.

Для кого і ким проведено

Проведено для офіціального дилера «АІС» в Полтаві, Купріяновим О.В. та Жигилієм В.С..

Загальний опис обстеження

Група компаній «АІС» працює на українському ринку з 1992 р. «АІС» контролює більше 10% автомобільного ринку України і лідирує в більшості ринкових сегментів.

Основний вид діяльності - продаж нових легкових, комерційних, вантажних автомобілів, спецтехніки і автобусів. Компанія надає повний комплекс сервісу автомобілів, їх передпродажну підготовку, гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Група компаній «АІС» займається виробництвом, продажем, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням автомобілів і автобусів.

Група компаній - офіційний дилер марки AUDI (Німеччина), генеральний дилер автомобілів марки Сітроен (Франція) і ексклюзивний імпортер марок SsangYong (Корея) і GEELY (Китай).


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)