АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОБОВ’ЯЗКИ І ПРАВА КУРСАНТІВ–ПРАКТИКАНТІВ

Читайте также:
  1. A) это основные или ведущие начала процесса формирования развития и функционирования права
  2. I. Личные права и свободы.
  3. III. ПРАВА
  4. А) особисті немайнові права автора
  5. Авторские права
  6. Агальна характеристика конституційного права України.
  7. Акти судової влади як одна з форм трудового права
  8. Акты официального толкования норм права: понятие, признаки, классификация.
  9. Акты применения норм права: понятие, классификация, эффектив-ность действия. Соотношение нормативно-правовых и правоприменительных актов.
  10. АРХІВИ ТА АРХІВНА СПРАВА ДОБИ ВИЗВОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ І ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ (1917-1920 РР.)
  11. АРХІВНА СПРАВА В ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ, НА БУКОВИНІ ТА ЗАКАРПАТТІ У 1920-1930-Х РР.
  12. Архівна справа в Україні в роки другої світової війни

3.1. Курсанти зобов’язані:

3.1.1. Відповідно до даної програми та плану роботи відповідного підрозділу МНС України (організації) скласти індивідуальний план роботи на період практики на посаді (додаток 1) і затвердити його.

3.1.2. Забезпечити виконання завдань даної програми індивідуального плану в повному обсязі і у встановлений строк, придбати навички та вміння, необхідні для практичної роботи на посаді практичного психолога (спеціаліста з кадрової роботи) підрозділу (організації).

3.1.3. Дотримуватися розпорядку дня, встановленого за місцем прохо­дження практики, дисципліни.

3.1.4. Вивчати накази, інструкції, огляди, керівні і нормативні документи, що стосуються діяльності підрозділу МНС України, досвід і практику підрозділу МНС України (організації).

3.1.5. Здійснювати огляд і узагальнення інформації про роботу практичного психолога підрозділу МНС України, (організації) можливість ви­користання в навчальному процесі.

3.1.6. Ретельно готуватися до виконання завдань, передбачених даною програмою й індивідуальним планом роботи, до заліку за результати практики.

3.1.7. Брати участь у суспільному житті колективу підрозділу МНС України (організації), у виховній роботі на занят­тях зі службової підготовки, у службових нарадах.

3.1.8. Під час роботи з обладнанням, при проведенні занять, господар­чих робіт і в побуті дотримуватися правил техніки безпеки.

3.1.9. Регулярно вести щоденник обліку роботи (додаток 2), звітувати керівникові практики про виконану роботу і показувати йому щоденник для виставлення оцінок.

3.1.10. Практикантам забороняється керувати автотранспортом, а також без дозволу керівництва підрозділу МНС України (організації) виїжджати за межі міста, в якому здійснюється практика.

3.1.11. Після закінчення практики курсанти подають наступні доку­менти: план, щоденник, звіт (додаток №№ 1, 2, 3).

4. КУРСАНТИ МАЮТЬ ПРАВО:

4.1. Знайомитись з усіма службовими документами в обсязі завдань, передбачених даною програмою й індивідуальним планом роботи.

4.2. Підписувати від свого імені складені за дорученням керівника практики документи.

4.3. Користуватися технічними та іншими засобами, нормативними документами і літературою, які є у підрозділі МНС України (організації).

4.4. Вносити керівництву підрозділу МНС України та університету пропозиції щодо удосконален­ня організації і проведення практики, а також діяльності підрозділу МНС України.

4.5 Забороняється використовувати практикантів для виконання завдань, не передбачених даною програмою, а також переміщати їх з одного базо­вого органу до іншого без згоди керівництва академії.

4.6. Вільний від роботи час курсанти використовують для відпочинку, підготовки до занять, виконання завдань програми та індивідуального плану, громадської і культурно-масової роботи з особовим складом. Кон­кретний режим праці і відпочинку практикантів визначається керівництвом підрозділу МНС України (організації).


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)