АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. До виконання, оформлення та захисту курсових робіт

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  5. VІ. Назвіть юридичні строки, які слід застосувати у наведених положеннях (усього – 9 балів: по 3 бали за кожну правильну відповідь):
  6. В якій відповіді наведене правильне положення, що стосується відповідальності за злочини проти громадського порядку та моральності?
  7. В якій відповіді наведене правильне положення, яке характеризує взаємозв'язок Загальної та Особливої частини кримінального права України?
  8. В якій відповіді наведено правильне положення, яке стосується злочинів проти власності?
  9. Вопрос № 4 Основні положення теорії розподілу влад(Монтескье)
  10. Глава 1. Загальні положення
  11. Глава 19. Загальні положення досудового розслідування
  12. Глава 2. Загальні правила документообігу

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЛЬВІВСЬКА ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА АКАДЕМІЯ

 

КАФЕДРА ОБЛІКУ І АУДИТУ

 

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

 

До виконання, оформлення та захисту курсових робіт

з блоку нормативних дисциплін

для студентів які навчаються за галуззю знань

0305 „Економіка та підприємництво”

за напрямом підготовки 6.030509 „Облік і аудит”,

за спеціальністю

7.03050901 та 8.03050901 „Облік і аудит”

освітньо-кваліфікаційних рівнів „бакалавр”, „спеціаліст”, „магістр”

денної і заочної форми навчання

 

ЛЬВІВ – 2014


 

Методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту курсових робіт з блоку нормативних дисциплін для студентів, які навчаються за галуззю знань 0305 „Економіка та підприємництво” за напрямом підготовки 6.030509 „Облік і аудит”, спеціальністю 7.03050901 та 8.03050901 „Облік і аудит” освітньо-кваліфікаційних рівнів „бакалавр”, „спеціаліст”, „магістр” денної і заочної форми навчання / Укладачі: Романів Є.М., Приймак С.В., Шот А.П. – Львів, ЛДФА. – 2014. – 20 с.

 

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри обліку і аудиту Львівської державної фінансової академії (протокол № 6 від 16.01.2014 р.) як методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту курсових робітз блоку нормативних дисциплін для студентів які навчаються за галуззю знань 0305 „Економіка та підприємництво” за напрямом підготовки 6.030509 „Облік і аудит”, спеціальністю 7.03050901 та 8.03050901 „Облік і аудит” освітньо-кваліфікаційних рівнів „бакалавр”, „спеціаліст” та „магістр”, складені на онові освітньо-професійних програм підготовки спеціаліста та магістра, затверджених Вченою радою ЛДФА (протокол № 7 від 28 квітня 2011 р.).

 

 


З М І С Т

Загальні положення. 4

1. Вимоги до виконання курсової роботи. 4

2. Основні етапи підготовки курсової роботи. 5

3. Структура та оформлення курсової роботи. 8

4. Захист та критерії оцінювання курсової роботи, порядок зберігання. 11

Додатки. 15


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

Складовим елементом навчального процесу у підготовці бакалаврів, спеціалістів та магістрів за галуззю знань „Економіка та підприємництво” за спеціальністю „Облік і аудит” є виконання курсової роботи з нормативних дисциплін, визначених в робочому навчальному плані.

Процес написання, оформлення та захисту курсових робіт повинен відповідати вимогам цих Методичних рекомендацій, що призначені для студентів денної і заочної форми навчання, а також для наукових керівників курсових робіт.

 

Метою курсової роботи є закріплення й систематизація знань студентів з нормативних дисциплін, підготовка студентів до написання наукових робіт, розвиток навичок студентів у самостійній роботі, навчання їх практично застосовувати одержані ними теоретичні знання при реалізації конкретних завдань, зумовлених специфікою роботи в податкових, фінансових органах, фінансових інспекціях, бюджетних установах та на підприємствах різних форм власності та господарювання.

Курсова робота виконується студентами у відповідності до навчальних планів за напрямами (спеціальностями) підготовки та носить індивідуальний характер.

У процесі роботи студенти вдосконалюють і розвивають наступні навички та вміння:

- самостійно формулювати проблему дослідження та обґрунтовувати її актуальність на сучасному етапі розвитку обліку і аудиту;

- визначати мету, основні завдання, предмет, об’єкт дослідження;

- добирати потрібну наукову, практичну й статистичну інформацію, здійснювати її систематизацію та опрацювання;

- аналізувати практичну діяльність бюджетних установ, суб’єктів підприємництва;

- логічно і аргументовано висловлювати власні думки, робити висновки, вносити пропозиції;

- правильно оформляти роботу;

- публічно захищати підготовлену роботу (робити наукові повідомлення, відповідати на запитання, захищати свою точку зору тощо).

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)