АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Читайте также:
  1. Вказівки до рішення
  2. Додаток. Програма дисципліни і методичні
  3. Завдання № 1 та методичні рекомендації до його виконання
  4. ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  5. Загальні методичні вказівки
  6. Загальні методичні вказівки.
  7. Загальні методичні рекомендації
  8. ЗАГАЛЬНІ Методичні рекомендації до вивчення тем, що виносяться на семінарські заняття та на самостійну роботу.
  9. Загальні методичні рекомендації щодо виконання контрольних робіт
  10. Змістовий модуль 3. Методичні рішення діагностичних казок
  11. ІІ. МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ З ДИСЦИПЛІНИ

«АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТРУДОВОГО ПРАВА»

для студентів 1 курсу навчально-наукового інституту права та психології освітньо-кваліфікаційного рівня«Магістр» за напрямом підготовки «Правознавство»

на І семестр 2013-2014 н. р.

Київ-2013


Укладач:

Марченко Віктор Борисович – доцент кафедри цивільно-правових дисциплін ННІПП НАВС, кандидат юридичних наук, доцент.

Навчально-методичні матеріали з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми трудового права» для студентів 1 курсу навчально-наукового інституту права та психології освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» за напрямом підготовки «Правознавство» на І семестр 2013-2014 н. р. перезатвердженні на засіданні кафедри цивільно-правових дисциплін ННІПП НАВС, протокол № 10 від 30.08.2013р.

 

 


I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Актуальні проблеми трудового права вивчаються на магістратурі ННІПП НАВС і є однією з спеціальних навчальних дисциплін, без засвоєння знань якої не можна говорити про достатність знань у майбутніх фахівців, про можливість ефективної їх теоретичної і практичної роботи у галузі права після закінчення навчання. З метою якісної підготовки студентам пропонується опрацювання навчального матеріалу шляхом роботи на лекціях, семінарських та практичних заняттях, виконання самостійної роботи. Перевірка знань крім семінарських та практичних занять здійснюється при проведенні модульного контролю, до змісту якого входить декілька тем, в тому числі і опрацьованих студентами самостійно.

З метою успішного засвоєння конкретних тем з курсу в цілому, студентам рекомендується уважно вивчити матеріали лекцій, відповідних розділів підручників та норми права.

При вивченні тем курсу студентам також рекомендується слідкувати за змінами до законодавства, користуючись такими офіційними виданнями, як Відомості Верховної Ради України, Урядовий кур’єр, Офіційний вісник України знайомитися з судовою практикою та останніми досягненнями у галузі трудового права за матеріалами Вісника Верховного Суду України, юридичних газет та журналів, наприклад «Право України», «Держава і право» та ін., а також матеріалами офіційних сайтів органів влади, зокрема – Верховної Ради України (www.rada.gov.ua), Кабінету Міністрів України (www.kmu.gov.ua).

На семінарські заняття виносяться найбільш складні теоретичні питання курсу. Для їх успішного засвоєння студенту необхідно творчо вивчати рекомендовані матеріали, висловлювати на їх підставі власні думки. Студентам рекомендується готувати короткі конспекти виступів з кожного плану семінарського заняття та письмово виконувати завдання для самостійної роботи.

У разі, коли до матеріалів семінарських або практичних занять додаються задачі, студенти за завданням викладача, який проводить заняття в групі, повинні підготувати їх письмові рішення на підставі діючого законодавства з обов’язковим посиланням на конкретні статті діючого законодавства. У разі, якщо умови задачі допускають альтернативне її розв’язання, необхідно зазначити кожен з варіантів. Крім зазначеного можуть надаватися окремо кожному студенту відповідні задачі для самостійного розв’язання безпосередньо на практичному занятті.

Особливе значення в кредитно-модульній технології організації навчання надається самостійній роботі студента. Для самостійної підготовки студентам необхідно підготувати доповіді, реферати з вказаних тем, опрацювати додаткову наукову та навчальну літературу. Доповіді та реферати можуть заслуховуватись на семінарських та практичних заняттях, індивідуально викладачем при проведенні поточних консультацій з дисципліни, на засіданнях наукового гуртка, конференціях тощо.

Тематичним планом передбачений мінімально необхідний обсяг засвоєння конкретних тем. З усіх питань щодо підготовки до семінарського (практичного) заняття студенти можуть звертатися до викладача, який проводить заняття або який чергує на кафедрі згідно графіку.


II. ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)