АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Читайте также:
  1. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  2. Вказівки до рішення
  3. Додаток. Програма дисципліни і методичні
  4. Завдання № 1 та методичні рекомендації до його виконання
  5. ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  6. Загальні методичні вказівки
  7. Загальні методичні вказівки.
  8. Загальні методичні рекомендації
  9. ЗАГАЛЬНІ Методичні рекомендації до вивчення тем, що виносяться на семінарські заняття та на самостійну роботу.
  10. Загальні методичні рекомендації щодо виконання контрольних робіт
  11. Змістовий модуль 3. Методичні рішення діагностичних казок

До написання контрольних робіт

Виконання контрольної роботи з предмету «Інтелектуальна власність” передбачено навчальним планом для студентів заочної форми навчання.

Студент повинен самостійно виконати один із варіантів, кожний з яких включає в себе два питання – одне теоретичне, друге питання містить у собі поняття та характеристику окремого об’єкту інтелектуальної власності. Виконуючи контрольну роботу, студенту необхідно ознайомитись із запропонованими джерелами, перелік яких наддається в кінці цього методичного комплексу. Основні джерела, що були запропоновані на лекції, слід більш уважно опрацювати.

Короткі, не аргументовані відповіді на запитання не будуть зараховуватися.

Оцінюється незадовільно і робота, що виконана з використанням лише підручника без застосування законодавчо-нормативних актів та позбавлена елементів самостійності. Не допускається механічне переписування підручника, статей нормативних актів, забороняється застосовувати плагіат, тобто списування з чужої роботи.

Контрольна робота виконується у відповідності з варіантами.

Студенти, прізвища яких починається з літери “ А ”до“ Г ”(включно), виконують роботу за першим варіантом, від “ З ” до “ М ” – за другим варіантом, від “ Н ” до “ С ” – за третім варіантом, від “ Т ” до “ Я ” – за четвертим варіантом. Контрольна робота, виконана з порушенням цієї вимоги, не буде зараховуватися.

Титульний аркуш роботи оформлюється у відповідності зі стандартними вимогами. Крім цього на титульному аркуші необхідно вказати номер варіанту. Сторінки повинні бути пронумеровані.

В кінці роботи повинні бути приведені всі джерела, які використовувалися по ходу роботи. Поряд із цим не слід вносити до джерел ті джерела, які не використовувалися. На останній сторінці студент повинен поставити дату і свій підпис.

Варіант 1.

1. Основні завдання і повноваження Державної служби інтелектуальної власності.

2. Винахід, як об'єкт інтелектуальної власності, результат інтелектуальної діяльності. Винахідництво, як один із найбільш поширених і масових видів творчості. Право на винахід.

 

Варіант 2.

  1. Бернська конвенція про охорону літературних і художніх творів (1886) та її призначення.

2. Патентна система охорони промислової власності та її вдосконалення.

Варіант 3.

1. Становлення системи правової охорони результатів інтелектуальної власності

  1. Торговельна марка (знак для товарів і послуг), як об’єкт інтелектуальної власності. Поняття і характеристика.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)