АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 7. Облік міжнародних операцій з давальницькою сировиною (толлінгу). Інноваційні технології навчання-Проблемна лекція з використанням демонстраційних матеріалів

Читайте также:
  1. III етап. Перевірка господарських операцій по суті
  2. III. Облік і контроль наявності та руху запасів в місцях їх зберігання
  3. V. КЛІНІЧНА ТА ДИСПАНСЕРНА КАТЕГОРІЯ ОБЛІКУ ХВОРОГО
  4. V. Облік амортизації основних засобів
  5. V. Облік зменшення та відновлення корисності нематеріальних активів
  6. V. Особливості обліку деяких запасів
  7. VI. Напрями, операційні цілі та заходи з їх реалізації
  8. VI. Облік ремонту та поліпшення основних засобів
  9. VIII. Облік вибуття основних засобів
  10. Автоматизація обліку праці та заробітної плати
  11. Адаптація операційної системи до зміни її завантаження за критеріям витрат
  12. Акредитив у міжнародних розрахунках

Інноваційні технології навчання-Проблемна лекція з використанням демонстраційних матеріалів

1. Нормативно-правове регулювання міжнародних операцій з давальницькою сировиною.

2. Документальне оформлення міжнародних операцій з давальницькою сировиною.

3. Облік імпорту давальницької сировини та експорту готової продукції.

4. Облік експорту сировини для переробки на давальницьких умовах та імпорту готової продукції.

5. Облік інших видів міжнародних операцій з давальницькою сировиною.

Тема 8. Особливості обліку специфічних

Міжнародних фінансово-господарських операцій

Інноваційні технології навчання-Проблемна лекція з використанням демонстраційних матеріалів

1. Облік реекспортних та реімпортних операцій.

2. Особливості обліку консигнаційних та комісійних міжнародних операцій.

3. Облік міжнародних операцій з фінансового та оперативного лізингу.

4. Облік розрахунків за службовими відрядженнями за кордон.

5. Нормативно-законодавче регулювання іноземного інвестування в економіку України.

6. Особливості обліку формування статутного капіталу іноземних підприємств та підприємств з іноземними інвестиціями.

7. Особливості розподілу прибутку на іноземних підприємствах та підприємствах з іноземними інвестиціями.

8. Нормативно-правове регулювання створення та діяльності господарської одиниці за межами України. Особливості обліку та фінансової звітності в господарських одиницях за межами України.

9. Особливості обліку з підприємствами, розташованими в офшорних зонах.

Плани семінарських (практичних) занять очної форми навчання

 

Метою проведення семінарських і практичних занять є засвоєння студентами програмного матеріалу, набуття ними практичних навичок проведення аудиту підприємств агропромислового комплексу.

Семінарські і практичні заняття проводяться в академічних групах шляхом усного опитування, тестування та виконання частини практичних завдань на аркушах паперу формату А4.

Метою проведення практичних занять є розширення, поглиблення і деталізація теоретичних знань, отриманих студентами на лекціях та в процесі самостійної роботи, і спрямування їх на підвищення рівня засвоєння програмного матеріалу, набуття ними практичних навичок щодо організації аудиторської діяльності в Україні, набуття практичних навичок щодо методики і техніки проведення аудиторської перевірки та обґрунтування аудиторських висновків на основі отриманих аудиторських доказів.

З метою ґрунтовного вивчення матеріалу даної дисципліни та набуття практичних навичок щодо проведення аудиторської перевірки студенти самостійно виконують практичні завдання.

Час, відведений на аудиторні практичні заняття, використовується таким чином: 30 годин – практичні заняття, 4 години –модульні контрольна робота. На практичних заняттях узагальнюється теоретичний матеріал, з’ясовуються проблемні питання та визначаються методичні підходи до виконання практичних завдань. Проведення практичних занять передбачається для набуття практичних навичок щодо організації і методики основних ділянок аудиту фінансової звітності підприємств АПК.

Практичні завдання виконуються та захищаються кожним студентом окремо після засвоєння теоретичного матеріалу відповідної теми дисципліни. Виконання та захист завдань проводиться згідно додатково затвердженого кафедрою графіку проведення індивідуальної роботи викладача з даної дисципліни.

Практичні заняття проводяться в академічних групах. Виконання практичних завдань здійснюється студентами у Робочому зошиті для виконання практичних завдань з дисципліни “Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства” для студентів спеціальності 8.03050901 “Облік і аудит” магістерська програма “Облік і аудит в управлінні АПК”/ Укл. Коцупатрий М.М., ГончарІ.І. – К.: КНЕУ, 2015. – __ с.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)