АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зобов'язання сторін

 

5.1. Орендодавець зобов'язаний у присутності Орендаря перевірити справність наданої техніки за Договором оренди, а також ознайомити Орендаря з правилами її експлуатації, або видати йому письмові інструкції про користування технікою.

5,2 Орендодавець зобов'язаний перед початком експлуатації вивчити інструкцію по користуванню орендованою технікою і підписати Додаток № 2.

5.3. Орендар несе відповідальність за дотримання правил експлуатації будови і безпечної експлуатації техніки та охорони праці на об'єкті.

5.4. Орендар зобов'язаний переконатися у справності техніки при її отриманні.

5.5. При виявленні недоліків наданої в оренду техніки, повністю або частково перешкоджають користуванню їй, Орендодавець зобов'язаний безоплатно усунути недоліки на місці або зробити заміну даного виду техніки аналогічної, що знаходиться в належному стані на складі Орендодавця.

5.6. Орендар зобов'язується утримувати орендовану техніку в повній справності.

5.7. Орендар зобов'язаний у письмовій формі проінформувати Орендодавця про недоліки або трапилася поломки техніки не пізніше однієї доби з моменту поломки.

5.8. Якщо поломки з'явилися наслідком порушення Орендарем правил експлуатації та утримання техніки, Орендар зобов'язаний сплатити Орендодавцеві вартість її ремонту і транспортування майна.

5.9. Капітальний та поточний ремонт техніки, зданої в оренду за цим Договором, є обов'язком Орендодавця.

5.10. Орендар проводить купівлю і заміну витратних матеріалів (фільтри, шланги, сопла, з'єднання тощо) за свій рахунок.

5.11. Орендар несе відповідальність за втрату техніки в межах періоду, що починається в день отримання техніки в оренду і закінчується в день її передачі Орендодавцю.

5.13. У разі втрати (втрати) орендованої за Даним Договором техніки або її деталей, і якщо експлуатація Орендарем майна привела до повного руйнування, Орендар повертає вартість техніки або її деталей, втрачених під час оренди відповідно до «Оціночної вартістю, або відшкодовує втрачену техніку ідентичною, придбаної безпосередньо Орендарем в безспірному порядку у 3 - денний термін з моменту складання акту про недостачу чи псування техніки.

5.14. Орендар зобов'язаний надати Орендодавцеві відомості про місцезнаходження техніки та забезпечити безперешкодний доступ до неї за першою вимогою Орендодавця.

5.15. Орендар зобов'язаний дотримуватися всіх заходів по техніки безпеки при використанні техніки. Орендодавець не несе відповідальності за не дотримання техніки безпеки.

5.16. Орендар зобов'язується не розкривати орендовану техніку і не проводити будь переробки і зміни її конструкції без письмової згоди Орендодавця та участі фахівців Орендодавця.

5.17. Орендар зобов'язується нести відповідальність у разі не цільового використання орендованої техніки і виплатити штраф у розмірі 30% від вартості техніки.

5.18. Орендар зобов'язаний повернути техніку Орендодавцю у тому ж стані, в якому він її одержав, з урахуванням нормального зносу. У разі нестачі чи псування техніки, складається «Акт про недостачу чи псування техніки».

5.19. Орендар зобов'язаний відшкодувати Орендодавцю вартість ремонту в повному обсязі згідно виставленого рахунку-фактури. Гроші на ремонт можуть вилучатися з заставної вартості.

5.19. Орендодавець залишає за собою право володіння і розпорядження технікою в безспірному порядку, незалежно від величини орендних платежів.

5.20. Орендар зобов'язується використовувати орендовану техніку тільки на об'єкті оренди.

5.21.Орендар має право передавати об’єкт оренди в суборенду орендовану техніку.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)