АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Дія непереборної сили

Читайте также:
  1. Від земельної ділянки
  2. Відповідальність сторін
  3. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  4. Відповідальність Сторін
  5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.
  7. ГЛАВА 1. СПРОЩЕНА СИСТЕМА ОПОДАТКУВАННЯ, ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ
  8. Господарські договори у сфері інноваційної діяльності
  9. Господарські міністерства (відомства) як органи господарського керівництва. 7 страница
  10. Господарсько-правова відповідальність
  11. Господарсько-правова відповідальність підприємств
  12. Групи та критерії відповідності для права перебувати на спрощеній системі

 

6.1. Жодна із сторін не несе відповідальності перед іншою стороною за невиконання зобов'язань за цим Договором оренди, обумовлене обставинами, що виникли мимо волі і бажання сторін і які не можна передбачити або уникнути.

 

6.2. Сторона, яка не виконує свого зобов'язання, повинна повідомити іншу сторону про перешкоду і її вплив на виконання зобов'язань за Договором.

 

Порядок вирішення спорів

 

7.1. Усі спори або розбіжності, що виникають між сторонами за цим Договором або в зв'язку з ним, вирішуються шляхом переговорів між сторонами.

7. У разі неможливості вирішення розбіжностей шляхом переговорів вони підлягають розгляду в господарському суді міста Києва в установленому законодавством порядку.

 

Порядок зміни і доповнення договору

 

8.1. Будь-які зміни та доповнення до цього Договору мають силу тільки в тому випадку, якщо вони оформлені в письмовому вигляді і підписані обома сторонами.

8.2. На вимогу Орендодавця Договір може бути достроково розірваний у випадках, коли Орендар порушує умови Договору в частині строків внесення орендної плати або використовує техніку не за призначенням та суттєво погіршує її технічний огляд. Орендодавець вправі вимагати дострокового розірвання Договору тільки після направлення Орендарю письмового попередження про необхідність виконання ним зобов'язання в 3-денний термін.

8.3. На вимогу Орендаря Договір оренди може бути, достроково розірваний у випадках, коли Орендодавець не надає техніку в користування, Орендарю попередньо підтвердивши за заявкою Орендаря про наявність її на складі, або створює перешкоди користування технікою у відповідності до умов Договору.

8.4. Орендодавець має право вимагати від Орендаря відшкодування збитків у повному обсязі, викликаних розірванням цього Договору у зв'язку з п.п. 8.2.

 

Інші умови

 

9.1. Цей Договір складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної із сторін.

9.2. Не допускається: передача в суборенду техніки, наданої Орендареві за Договором оренди, передача ним своїх прав та обов'язків за Договором оренди третім особам, надання цієї техніки в безоплатне користування і внесення її в якості майнового внеску та (або) заставних зобов'язань перед третіми особами.

9.3. Орендар приймає на себе всі ризики при транспортуванні техніки зі складу та на склад Орендодавця.

9.4. Орендодавець не несе відповідальність за прямі та непрямі збитки, завдані Орендарю або третій стороні використанням техніки, в період передачі майна Орендарю і до повернення техніки Орендодавцю.

 

Адреси та банківські реквізити сторін

 

ОРЕНДАР: ОРЕНДОДАВЕЦЬ:

 

ТОВ «Ріона Крим» ТОВ «Артвіжн»

95034, АР Крим, м. Сімферополь, 01004, м. Київ,

вул. Б.Хмельницького, 11/6 Голосіївський район,

ОКПО 33131488 вул. Горького, д. 5 - Б

т / с 26051033870501 ОКПО 36643830

АКІБ "УКРСИББАНК" м. Харків Св. № 100244641

МФО 351005 І.п.н. 366438326508

Св. № 00885752

І.п.н. 331314801282

 

 

Директор Акобяна С.Ф. Директор Нунязов М.Н.

 

МП ____________________ МП _________________________

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)