АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН. 6.1. За порушення умов Договору та за невиконання або неналежне виконання зобов’язань Сторони несуть відповідальність згідно з чинним законодавством

Читайте также:
  1. IV. Відповідальність
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  6. Відповідальність за невиконання зобов'язань
  7. Відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства та її види.
  8. Відповідальність за порушення господарських зобов'язань
  9. Відповідальність за порушення законодавства про будівельну діяльність
  10. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  11. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  12. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

6.1. За порушення умов Договору та за невиконання або неналежне виконання зобов’язань Сторони несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

6.2. За несвоєчасне внесення плати за проживання в гуртожитку та комунальні послуги Студент (аспірант) сплачує Університету неустойку у розмірі визначеному чинним законодавством.

6.3. У випадку порушення Студентом (аспірантом) Правил внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках Університету, не проживання у гуртожитку протягом терміну більше одного місяця без письмового попередження, крім випадків залишення гуртожитку на період канікул або практики, або систематичне невиконання Студентом (аспірантом) зобов’язань, взятих на себе в п.3.2., Університет може ініціювати розгляд питання про дострокове припинення дії Договору комісією з поселення.

До складу комісії входять заступник декана з виховної роботи відповідного факультету (інституту), представники студентської ради гуртожитку та профспілкового комітету, завідувач гуртожитку та представник дирекції студмістечка.

6.4. У випадку невиконання чи неналежного виконання співробітниками Університету своїх функціональних обов’язків щодо забезпечення надання Студенту (аспіранту) необхідних житлово-побутових послуг та виконання обов’язків Університету згідно п.3.1. даного Договору Студент (аспірант) має право подати скаргу до дирекції студмістечка на цих співробітників.

6.5. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання зобов’язань у випадку дії непереборної сили.

ТЕРМІН ТА ПОРЯДОК ПРИПИНЕННЯ ДІЇ ДОГОВОРУ

7.1. Договір укладається на термін отримання Студентом (аспірантом) освіто-кваліфікаційного рівня, з _____________ до _____________; продовжено з ____________ до ______________.

7.2. При бажанні студентом продовження навчання на відповідному освіто-кваліфікаційному рівні в Університеті, за поданням декана факультету (директора інституту), дія договору може бути продовжена до надання наказу про зарахування для здобуття відповідного освітньо-кваліфікаційного рівня.

7.3. Підставами для припинення Договору є:

— здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня;

— рішення про не поселення на наступний навчальний рік або виселення Студента (аспіранта) відповідної комісії, згідно п.6.3.;

— відрахування Студента (аспіранта) з Університету;

— письмова заява Студента (аспіранта);

— рішення суду.

Перелік підстав є вичерпним.

ІНШІ УМОВИ

8.1. При переселенні Студента (аспіранта) Сторони укладають новий договір.

8.2. Суперечки та непорозуміння, які виникатимуть при виконанні умов Договору, вирішуються в судовому порядку згідно з чинним законодавством України.

8.3. Даний Договір укладений в двох примірниках, один з яких знаходиться в Студента (аспіранта), інший – в Університеті. Примірники Договору мають однакову юридичну силу.

8.4. Всі виправлення у тексті даного Договору мають юридичну силу лише при їх засвідченні підписами обох сторін у кожному окремому випадку.

АДРЕСИ СТОРІН:

   
   
УніверситетПоштова адреса: 03022, м. Київ,вул. Ломоносова, 59, гурт. № 6,Дирекція студентського містечкаТелефони: 521 35 88, 259 80 74 – відділ поселення, 258 34 61 — бухгалтерія   Директор студмістечка С. В. Легкий     Студент (аспірант)Поштова адреса: _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________ ________________________________________   Студент (аспірант) (ПІДПИС, ДАТА, П.І.П.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)