АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Проміжні та загальні

Читайте также:
  1. Дихання мікроорганізмів (біологічне окислення). Основні типи біологічного окиснення — аеробний та анаеробний. Проміжні типи дихання.
  2. Проміжні розрахунки та відновлений відкритий текст

16. План контрольно-ревізійної роботи містить:

17. Чи повинні контролери дотримуватись комерційної таємниці: да!

18. Безтоварні та безготівкові документи це одне і те саме: ????????

19.Бюджетна установа-це суб’єкт, що: ????????????

20. Зовнішній контроль за діяльністю бюджетної установи здійснюється: Рахунковою палатою

21. Ревізія за ініціативою ДКРСУ може проводитись з періодичністю: не частіше, ніж один раз на рік

22. Об’єктами контролю і ревізії касових та банківських операцій є: є збереження коштів у касі, операції з грошовими коштами, цінні папери та облік коштів і операцій з ними.

?23. Грошові кошти в касі враховуються: На субрахунку 50-2 "Операційна каса" враховується наявність і рух грошових коштів в операційних касах.Наприклад, це - квиткові каси, каси відділень зв'язку і т.д.

24. Фактична наявність грошей в касі перевіряється: еревіряється чи проводилися на підприємстві інвентаризації грошових цінностей, які зберігаються в касі./ виявляються результати інвентаризації (нестачі або лишки) і оформляються актом встановленої форми.

25. Об’єктом ревізії є: є первинні документи і записи в облікових реєстрах, тобто лише документи бухгалтерського обліку

26. Записи в касовій книзі проводяться: проводяться касиром за операціями одержання або видачі готівки за кожним касовим ордером і видатковою відомістю в день її надходження або видачі. / проводяться щодня, дані цієї книги необхідно звіряти з даними чеків або контрольних стрічок також за кожний день.

27. Цінні папери на підприємстві зберігаються: в касі підприємства/ як правило, у вогнетривких металевих шафах.

28. Посадова особа підприємства-це: керівники та інші працівники підприємств (резиденти та нерезиденти), які в силу постійно або тимчасово виконуваних ними трудових (службових) обов'язків відповідають за виконання вимог, встановлених цим Кодексом, законами та іншими нормативно-правовими актами України, а також міжнародними договорами України з питань митної справи, укладеними в установленому законом порядку.

29. Для отримання готівки в банку підприємство використовує: чек грошової чекової книжки.

?30. Ревізія операцій із грошовими коштами на рахунках у банку передбачає: Під час ревізії операцій на рахунках коштів в банку необхідно провести зустрічні перевірки, а головне, ретельно перевірити взаємопов'язаність первинних документів по однорідних операціях. Для цього зіставляють дані записів бухгалтерського обліку та первинних документів.

31. Основні засоби- це: матеріальні активи, які підприємство утримує з метоювикористання їх у виробничому процесі або надання в оренду іншим особамчи для здійснення адміністративних і соціально-культурних функцій,очікуваний строк корисного використання (експлуатації) яких більшеодного року (або операційного циклу, якщо він довший, ніж рік).

32. Документ, що містить технічну інформацію про основні виробничі фонди- це: 33. Основні виробничі фонди - це: засоби праці, які беруть участь у багатьох виробничих циклах і частинами переносять свою вартість на виготовлений продукт, зберігаючи при цьому в процесі використання свою натуральну форму.

34. Метод амортизації, суть якого полягає в тому, що розмір залежить тільки від терміну використання об’єкту основних засобів, називається: Технічна інвентаризація

35. Під час обстеження основних фондів перевіряєься: збереження основних засобів за місцями

37. Закріплення основних засобів за матеріально-відповідальною особою відбувається на підставі: Акту

38. Операції, що пов’язані з надходженням основних засобів перевіряють в обліку у відповідному обліковому реєстрі за окремими субрахунками: за дебетом рахунка 10 “Основні засоби” та кредитам відповідних рахунків за належністю (залежно від джерел надходження основних засобів).

39. Не підлягають амортизаціїі повинні відноситись до складу валових витрат звітного періоду витрати на придбання: придбання і відгодівлю продуктивної худоби, вирощування багаторічних насаджень;придбання основних фондів або нематеріальних активів з метою їх подальшої реалізації;утримання основних фондів, що перебувають на консервації.

40. Нарахування амортизації об’єктів основних фондів проводиться за методами:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)