АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

На будь-які технічні недоліки в роботі, неможливість підключитися відповідь вам надасть гаряча лінія технічної підтримки за номером

Читайте также:
  1. II. Мовленнєва змістова лінія
  2. III. Мовна змістова лінія
  3. IІІ. Діяльнісна змістова лінія
  4. V. Діяльнісна змістова лінія
  5. А) неможливість широко відкрити рота (тризм жувальних м’язів)
  6. Виберіть тільки одну правильну відповідь.
  7. Визначення категорії “діапазон контролю”, наслідки його зменшення. Характеристики високої та пласкої структур управління (переваги, недоліки, сфери застосування).
  8. Вимоги безпеки при виконанні робіт на повітряних лініях (робота на опорах)
  9. Відомості про будь-які обмеження щодо права володіння цінними паперами.
  10. ВКАЖІТЬ НЕПРАВИЛЬНУ ВІДПОВІДЬ: Які є види статусів?
  11. Вправа 2. Визначте єдину правильну відповідь.
  12. Вправа 2. Знайдіть єдину правильну відповідь.

На сторінці, що відкриється, вибираємо позначення «Особистий кабінет»

Наступним кроком є введення персонального логіна та паролю, що дається при підключенні (в основному записаний на коробці від клієнтського обладнання

На персональній сторінці Кабінету користувача

вибираєте розділ Карточки поповнення

 

В розділі «Карточки поповнення» здійснюємо поповнення рахунку вказаною на Карточці поповнення суму ввівши серію та PIN, що вказані на карточці поповнення

 

 

Щоб запрацював інтернет, після введення і додавання поповнення Вам необхідно відключити комп'ютер (або wi-fi-роутер) від інтернету та підключити знову. Якщо це не допомагає, виключіть на хвилину живлення своєї антени та включіть знову або перезавантажте комп'ютер.

Що таке логін і пароль?

При підключенні до Інтернету система завжди запитує Вас логін і пароль.

Логін і пароль – унікальна комбінація мережних реквізитів, яка дозволяє Вам (і тільки Вам) одержувати доступ до Інтернет.

Будьте обережні зі своїми реквізитами, не дозволяйте нікому зі сторонніх дізнатися і скористатися ними. Ні в якому разі не повідомляйте нікому Ваш пароль. Реквізити надаються при підключенні (записані на коробці від антени) та використовуються для поповнення рахунку.

УВАГА!!!!

ШАНОВНІ АБОНЕНТИ!!!

Для уникнення відключення Інтернету з 1 числа кожного календарного місяця не забувайте ПОПОВНЮВАТИ ВАШ ІНТЕРНЕТ-РАХУНОК ОБОВЯЗКОВО ДО ПЕРШОГО ЧИСЛА НОВОГО КАЛЕНДАРНОГО МІСЯЦЯ.

ЯКЩО ВИ НЕ ЗДІЙСНИЛИ ПОПОВНЕННЯ РАХУНКУ ДО 1 ЧИСЛА КАЛЕНДАРНОГО МІСЯЦЯ то у Вас буде доступ тільки в «Кабінет користувача» де вам буде необхідно поповнити рахунок для користування послугами.

1. Перевірте ваш статус в особистому кабінеті – якщо він «вимкнений» або «призупинений» то необхідно телефонувати тільки в віддіо оплат за номером 067-37-38-820.

2. Якшо на вашому рахунку виникли якісь від’ємні суми в період коли ви не користувалися інтернетом – спчатку виясніть походження даниої суми в відділі оплат 0673738820 а лише потім поповнюйте рахунок!

Шановні абоненти, при поповненні Вашого персонального рахунку карткою поповнення більшого номіналу ніж це обумовлено Вашою абонентською платою (НАПРИКЛАД ви сплачуєте 87 грн/міс. за інтернет послуги а через певні непередбачені причини здійснили оплату карточкою 105 грн ШВИДКІСТЬ ВАШОГО ІНТЕРНЕТ ЗЄДНАННЯ НЕ ЗБІЛЬШИТЬСЯ, а залишок коштів буде залишитися на депозиті Вашого персонального рахунку і буде доданий до загальної суми при наступному поповненні особистого рахунку.

При поповненні персонального рахунку сумою МЕНШОЮ ніж це обумовлено Вашою абонентською платою (НАПРИКЛАД ви сплачуєте 105 грн/міс а поповнили рахунок карточкою номіналом 65 або 87 грн тощо) то на Вашому персональному рахунку утвориться заборгованість на певну суму (відповідно до різниці суми абонплати та фактично поповненої) і Вам буде ПРИПИНЕНО ПОДАЛЬШЕ НАДАННЯ ПОСЛУГ КОРИСТУВАННЯ ІНТЕРНЕТОМ.

Якщо при поповненні Вашого рахунку Вам видає відповідь що дана карточка вже використана чи недійсна, то як найбільш вірогідна відповідь - в PIN - коді вашої карточки ви ввели неправильні дані. Якщо все правильно а помилка не зникає, телефонуйте в бухгалтерію.

Кредит на послуги щодо оплат ненадається

На будь-які технічні недоліки в роботі, неможливість підключитися відповідь вам надасть гаряча лінія технічної підтримки за номером

067-37-38-821

Ви не поповнили рахунок до 1 числа а тепер у вас немає інтернету; поповнили швидше 1 числа а 1 числа на вашому рахунку знову від’ємна сума і ви хочете подзвонити в бухгалтерію з 1 по 3 число? Таких як ви сотні абонентів на кожного оператора!!! Тож будьте терплячі і дочекайтеся своєї черги, навіть якщо ви не чуєте гудків –передзвоніть ще раз! Поповнюйте рахунок завчасно! Адже день зняття обонплати – це пікові дні завантаженості для відділу оплат! Пам’ятайте тільки відділ оплат має доступ до операцій з рахунком, техпрацівники які здійснювали підключення Інтернету до фінансових операцій не мають і порадять дзвонити в відділ оплат адже вони не мають доступу до фінансових операцій!


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)