АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДОГОВІР З КЛІЄНТОМ

Читайте также:
  1. А. Договір купівлі-продажу (emptio-venditio)
  2. Агентський договір: зміст, виконання та припинення
  3. Беляневич О. А. Господарське договірне право України (теоретичні аспекти). – К.: Юрінком Інтер, 2006. – 592 с.
  4. Вопрос Договір енергопостачання та його характерні риси.
  5. Вопрос Договір контрактації сільскогосподарської продукції.
  6. Вопрос Договір лізінгу та його характерні риси.
  7. Вопрос Договір оренди державної та комунальної власності.
  8. Вопрос Договір перевезення вантажу та його характерні риси.
  9. Вопрос Договір підряду на капітальне будівництво.
  10. Вопрос Договір поставки та його характерні риси
  11. Вопрос Договір страхування та його характерні риси.
  12. Вопрос Договір транспортної експедиції та його характерні риси.

м.Чернівці з «10» серпня по «19» серпня 2012р.

 

Турагентство «Мавіді», іменоване далі як "Агентство" з одного боку, і Смеречинська Ірина Василівна, іменований (а) далі як "Клієнт" з другого боку, уклали даний договір про наступне:

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Агентство бере на себе зобов'язання з оформлення, організації та здійснення туристичної поїздки в

Рим, Турин, Мілан, Верона, Венеція, Болонья, Флоренція, Неаполь. на серпень 2012 року для Клієнта, а Клієнт оплачує надані Агентством

послуги.

2. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

2.1. Агентство зобов'язується:

інформувати детально і в повному обсязі про умови, терміни, вартість поїздки, вимоги до документів і про положення Законодавства України, що регулюють перетин кордону України і митні правила України;

проводити оформлення, організацію, здійснення туристичної поїздки, що є невід'ємною частиною даного договору;

проводити медичне страхування Клієнта на період перебування в країні призначення;

2.2. Клієнт зобов'язується:

подати вчасно і в повному обсязі анкетні дані і документи, необхідні для оформлення поїздки (у випадку понесення Агентством фінансових втрат, що виникли внаслідок подачі Клієнтом невірних відомостей. Агентство вилучає з Клієнта еквівалент понесених втрат); подавати дійсні документи для виїзду з України (ОЗП, інші необхідні документи); оплатити в необхідному обсязі у визначені терміни вартість поїздки згідно даного договору; - дотримуватись правил Законодавства України, що регулюють перетин кордону України, а також митних правил України та інших держав, що входять в маршрут поїздки; виконувати вимоги керівника групи чи водія;

2.3. Агентство не несе жодної відповідальності за порушення туристом митних, прикордонних чи інших законів, а також за дії митних органів України та інших держав, внаслідок яких туристу відмовлено у продовжені туристичної поїздки.

2.4. Даний договір підписується у двох екземплярах. завіряється підписами і має юридичну силу як на Україні, так і в країні, для подорожі у яку оформлені документи Клієнта.

2.5. Агентство не несе відповідальності за терміни оформлення туру в результаті перепровірки консульством поданих Агентством документів.

3.ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

2.6. Вартість путівки складає 800 €. Передоплата 800 €. Оплата проводиться у

національній валюті України.

2.7. Агентство зберігає за собою право в особливих випадках замінювати вид транспорта, вносити зміни у програму тура, пов'язані з технічними, погодними умовами, ситуаціями на дорогах, кордонах та іншими об'єктивними умовами. При цьому Агентство має право збільшити вартість тура згідно законодавству України.

3. УМОВИ ВІДМОВИ

4.1. У випадку відмови Клієнта від заброньованого туру утримується: більше, ніж за 25 діб до виїзду - 10% вартості туру; більше, ніж за 10 діб до виїзду - 50% вартості туру; менше, ніж за 3 доби до виїзду - 100% вартості туру.

4. ШТРАФНІ САНКЦІЇ

4.1. У випадку невиконання даного договору з боку Агентства, Клієнт має право вимагати суму за ненадану послугу.

4.2. У випадку порушення умов даного договору з боку Клієнта. Агентство вилучає у Клієнта вартість понесених Агентством втрат.

4.3. У випадку відказу в отриманні візи у посольстві, утримується плата за запрошення і консульський збір у розмірі 750 гривень, а також комісійні фірми – 600 гривень.

5. ПІДПИСИ СТОРІН

Агентство Клієнт

Смеречинська Ірина Василівна

Приватна фірма «Мавіді» інд. код 22223605
в ЧФ -Приватбанк* МФО 356282

 

 

 
 


­­­­­­­­­ ­­

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)