АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Реквізити та юридичні адреси сторін

Читайте также:
  1. Вопрос Порядок відмови від позову, визнання позову відповідачем, мирової угоди сторін.
  2. Державна реєстрація суб’єктівгосп.діяльності (юридичні особи,фізичні особи,які мають намір статипідприємцем)
  3. Державний стандарт на оформлення документів управління та реквізити документів
  4. Місцезнаходження і реквізити сторін
  5. Місцезнаходження та реквізити Сторін
  6. ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН.
  7. Особливості змісту зовнішньоекономічного контракту. Право країни, що визначає права та обов'язки сторін.
  8. Поняття та юридичні ознаки біржі
  9. Поняття та юридичні ознаки біржі, її функції та обов'язки
  10. Поняття, основні риси і юридичні властивості конституції
  11. Реквізити маркування шляхом нанесення штампів
  12. Реквізити сторін

ДОГОВІР

про ділове співробітництво

в організації та проведенні відкритого Чемпіонату /першості/

розіграшу Кубку та Суперкубку м. Івано-Франківська

з футзалу серед дорослих команд

 

«­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­__» _____________ 201_ року м. Івано-Франківськ

 

 

Івано – Франківська міська федерація футболу, що діє на підставі Положення (далі – Організатор), в особі голови федерації Юзика Віктора Михайловича з однієї сторони, та футбольної команди (клубу) ____________________________________________________________________ (далі - Учасник), в особі _______________________________________________

з другої сторони, уклали даний договір про наступне:

 

Предмет договору.

Організатор згідно його статутних цілей та завдань здійснює організацію та проведення Чемпіонату /першості/ розіграшу Кубку та Суперкубку м.Івано-Франківська і включає на основі даного договору та на підставі заявочного внеску команду Учасника до участі в даних змаганнях.

Питання визначення ліги для Учасника у випадку прийняття ним участі в змаганнях в році (сезоні), що передує року заключення даного договору, вирішується під час жеребкування на організаційних зборах учасників.

Права та обов’язки сторін.

2.1. За участь у змаганнях, що проводяться під егідою Організатора, Учасник зобов’язується перерахувати до «­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­06» листопада 2015 року грошовий обов’язковий внесок у розмірі ______ грн. 00 коп. на рахунок Організатора.

2.2. Адміністрація Учасника, реалізуючи мету і завдання Організатора, самостійна у визначенні своєї структури, напрямків, форм і методів роботи, періодичності і порядку проведення зборів та одночасно зобов’язується суворо дотримуватись вимог Положення федерації та регламенту про проведення чемпіонату /першості/ розіграшу Кубку та Суперкубку м.Івано-Франківська.

2.3. Організатор зобов’язується забезпечити кваліфікований та об’єктивний арбітраж матчів, розробити ритмічний календар і слідкувати за його дотриманням, контролювати хід змагань у відповідності із спортивними принципами і затвердженими положеннями, висвітлювати результати матчів у засобах масової інформації.

2.4. З усіх питань, що стосуються організації змагань та футболу взагалі, Учасник зобов’язується узгоджувати з Організатором та виконувати рішення, прийняті керівними органами Організатора в межах його компетенції.

Відповідальність сторін.

3.1. У випадку порушення Учасником встановлених вимог, Організатор має право на застосування дисциплінарних санкцій згідно Дисциплінарного кодексу ІФМФФ.

3.2. У випадку порушення вимог п. 2.1. даного договору Організатор має право застосувати одну з перелічених дисциплінарних санкцій:

· попередження;

· суворе попередження;

· грошовий обов’язковий внесок;

· тимчасове припинення участі команди у змаганнях;

· виключення із складу учасників обласних змагань.

Інші умови.

4.1. Спори, що виникають між сторонами щодо змін умов даного договору, його пролонгуванням та інших питань, не врегульованих договором, вирішується сторонами в процесі двосторонніх переговорів. У випадку недосягнення згоди кожна із сторін має право на захист своїх прав.

4.2. Термін дії договору встановлюється з «06» листопада 2015 р. по «25» березня 2015року.

4.3. Даний договір укладено в двох примірниках, що мають однакову юридичну силу (по одному примірнику для сторін).

4.4. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Реквізити та юридичні адреси сторін.

«ОРГАНІЗАТОР» «УЧАСНИК»

«Івано-Франківська міська ___________________________

федерація футболу» ___________________________

76000, м. Івано-Франківськ ___________________________

вул. Грушевського 3, офіс 813 ___________________________

тел./факс 78-60-75; 0959007335 ___________________________

Р/р № 26009300014586 ___________________________

ПАТ «Ідея Банк» ___________________________

МФО – 336310, КОД – 226534681 ___________________________

 

 

Голова ІФМФФ В.Юзик Керівник ___________________

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)