АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Місцезнаходження та реквізити Сторін

Читайте также:
  1. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  2. Відповідальність сторін
  3. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  5. Відповідальність Сторін
  6. Відповідальність сторін
  7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  9. Відповідальність Сторін
  10. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ
  11. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ
  12. Відповідальність сторін за невиконання договору

Предмет договору.

 

1.1. Виконавець зобов’язується за завданням Замовника надати проведення послуг фото зйомки, в порядку та на умовах, визначених цим Договором (необхідне підкреслити).

 

Відомості про послуги.

 

2.1. Згідно з цього Договору, Виконавець надає Замовнику наступні послуги:

2.1.1. Фото зйомка □

2.1.2. Обробка відзнятого фото матеріалу □

2.1.3. Інше___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ І ПОРЯДОК ОПЛАТИ.

 

3.1. Вартість послуг згідно п.2.1.1, 2.1.2, 2.1.3, даного Договору становить ________________(_______________________________________) є остаточною і перегляду не підлягає.

 

3.2. Завдаток на виконання послуг становить ___________________ (______), що входить у вартість послуг даного Договору, зазначену в п.3.1.

 

3.3. ЗАМОВНИК зобов’язується своєчасно і повністю виплатити грошову винагороду ВИКОНУВЦЮ (готівкою), згідно договору, після закінчення зйомки, а саме «_______»____________________2014р. з врахуванням завдатку в сумі __________________(______), отриманого «____»___________2014р.

3.4. ВИКОНУВЕЦЬ зобов’язується виконати замовлення згідно договору.

3.5. ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності за якість фото зйомки при недостатньому чи неправильному освітленні, при зйомці навпроти світла, при швидкому пересуванні людей в кадрі, при несприятливих погодних умова. У випадку поломки обладнання по вині ЗАМОВНИКА, гостей чи працівників закладу, де буде проводитись захід, ЗАМОВНИК зобов’язується виплатити вартість обладнання ВИКОНУВЦЮ, згідно вартості поламаного обладнання.

3.6. У випадку пошкодження відзнятого матеріалу по вині ВИКОНАВЦЯ, ЗАМОВНИКУ повертається сума за дану послугу повністю.

3.7. ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності за якість наданих послуг, викликаних форс-мажорними обставинами (відсутність належних умов для надання послуг; неадекватна поведінка гостей, пошкодження апаратури по вині ЗАМОВНИКА).

3.8. ВИКОНАВЕЦЬ має право закінчити роботу раніше обговореного часу в випадку неадекватної поведінки гостей (ображання, зневажливе ставлення, спроби керувати процесом зйомки, втручання в процес зйомки, спроби понищити обладнання, нанесення тілесних пошкоджень любої степені важкості, бійки и т.п.) з отриманням повної суми за послугу, згідно договору.

 

Обов’язки сторін.

 

4.1. Обов’язки Виконавця:

4.1.1. Своєчасно та якісно надавати послуги, зазначені в п. 2.1 цього Договору.

4.1.2. При виникненні обставин, що перешкоджають належному виконанню своїх зобов’язань, згідно з цим Договором, терміново повідомити про це Замовника.

4.1.3. Термін виконання робіт по фото монтажу становить від 1 до 2 місяців від фактичної дати зйомки, в залежності від складності монтажу та кількості відзнятого матеріалу.

4.1.4. Фотоматеріал становить мінімум 400 фото. Об’єкти фото матеріалу та основні моменти оговорюються за усною домовленістю.

4.2. Обов'язки Замовника:

4.2.1. Приймати від Виконавця послуги, що надаються згідно з цим Договором.

4.2.2. Не перешкоджати Виконавцю у наданні послуг згідно з пунктом 2.1 даного Договору.

4.2.3. Не перешкоджати у подачі електрики до фото - та відео апаратури Виконавця.

4.2.4. Забезпечити доставку Виконавця на місце зйомок якщо час становить раніше 7:30 год. і доставку з місця зйомок після 22:00 год.

4.2.5. Забезпечити доставку Виконавця до місця зйомки і з місця зйомки, якщо зйомка за вимогою Замовника згідно даного Договору і за попередньою домовленістю з Виконавцем проходить за межами м. Тернополя.

4.2.6. Надати повну інформацію Виконавцю про місце проведення зйомки, час та термін.

4.2.7. Оплачувати послуги на умовах та в порядку зазначеному в цьому Договорі.

Інші умови

Місце зйомки ___________________________________________________________

5.2 Дата зйомки "_________" ______________ 2014 р.


5.3 Час зйомки з ______ по ______год.

 

Місцезнаходження та реквізити Сторін

Виконавець: «Ваврух Віталій Петрович» м. Тернопіль Замовник:____________________________________ _______________________________________  
Тел: 096-72-53-885 http://vk.com/vavruhphotographer Тел:____________________________________

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)