АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відповідальність Сторін

Читайте также:
  1. IV. Відповідальність
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  6. Відповідальність за невиконання зобов'язань
  7. Відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства та її види.
  8. Відповідальність за порушення господарських зобов'язань
  9. Відповідальність за порушення законодавства про будівельну діяльність
  10. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  11. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  12. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5.1.За порушення умов даного Договору Постачальник має право нарахувати пеню в розмірі 0,1% від суми вартості не оплаченої продукції за кожен день прострочки.

5.2. За порушення умов даного Договору Покупець має право нарахувати пеню в розмірі 0,1% від суми вартості недопоставленої продукції за кожен день прострочки.

5.3. За порушення п.6. Договору відповідальність за нанесені матеріавльні збитки несе винна сторона у розмірі нанесених збитків.

Якість Продукції

6.1. Якість поставляємої по цьому договору Продукції повинна відповідати нормативно-технічним документам, ГОСТ, ТУ та стандартам, підтверджуватись відповідними Cертифікатами (паспортом якості, свідоцтвом про визнання відповідності та інші) та відповідно маркуватися. Копію ГОСТ, ТУ та сертифікати, що засвідчують якість продукції передаються Постачальником Покупцю одночасно з продукцією та видатковими документами.

6.2. Тара і упаковка продукції повинна відповідати вимогам ГОСТ і ТУ, забезпечувати повну цілісність продукції і зберігати її від пошкодження при транспортуванні.

6.3. У разі виявлення Продукції з дефектом або браком, Постачальник зобов'язаний замінити браковану продукцію на протязі двох тижднів з моменту отримання товарів Покупцем.

6.4. Постачальник, при поставці продукції, повинен дотримуватися правил маркування товару відповідно до:

- ст. 15 “Право споживача на інформацію про продукцію” Закону України “Про захист прав споживачів”,

- ст. 30 “Мова маркування товарів” Закону Про мови”.

6.5. При поставці продукції Постачальник керується ст. 9.“Використання нормативних документів” Декрету Кабінету Міністрів України “Про стандартизацію і сертифікацію” від 10.05.1993р. №46-93.

Форс-мажор

7.1. Сторони звільняються від відповідальності за повне чи часткове невиконання або неналежне виконання зобов'язань, передбачених цим Договором, якщо воно сталося внаслідок дії форс-мажорних обставин.

7.2. Під форс-мажорними обставинами в цьому Договорі слід розуміти будь-які обставини зовнішнього щодо Сторін характеру, що виникли без вини Сторін, поза їх волею або всупереч волі чи бажанню Сторін, і які не можна було ані передбачити, ані уникнути, включаючи стихійні явища природного характеру (землетруси, повені, урагани, руйнування в результаті блискавки тощо), лиха техногенного та антропогенного походження (вибухи, пожежі, вихід з ладу машин, обладнання тощо), обставини суспільного життя (воєнні дії, громадські хвилювання, епідемії, страйки, бойкоти тощо), а також видання актів органів державної влади чи місцевого самоврядування, інші законні або незаконні заборонні заходи названих органів, які унеможливлюють виконання Сторонами зобов'язань за цим Договором або перешкоджають такому виконанню тощо.

7.3. Якщо форс-мажорні обставини діють протягом 3 (трьох) місяців поспіль і не виявляють ознак припинення, цей Договір може бути розірваний Постачальником або Покупцем шляхом направлення письмового повідомлення про це іншій Стороні.

7.4. Про існування форс-мажорних обставин сторона, в якої виникли такі обставини зобов¢язана повідомити іншу сторону про настання таких обставин з пред¢явленням відповідної довідки Торгово-промислової палати України не пізніше 5-ти календарних днів з дня настання таких обставин. У випадку не виконання або неналежного виконання умов даного пункту сторона втрачає право посилатися на форс-мажорних обставин, як на обставини які звільняють таку сторону від відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов даного Договору.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)