АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Південь: співчуває мирним жителям на сході

Читайте также:
  1. Относительный порог –способность ощущать слабые различия между раздражителями .
  2. Перші державні утворення в Південно-Східній Азії та на Далекому Сході.

Семків Юрій

Науковий керівник

ДІН ПРОФ Пилипів І.В.

Івано-Франківський навчально-науковий інститут

менеджменту

Тернопільського національного економічного університет

Зміна громадської думки, протягом проведення АТО

На даний момент в Україні відбувається антитерористична операція на сході країни. Країною агресором виступає Росія, яка для боротьби залучила загарбників інших національностей. Після останніх подій на Донбасі склалася особиста думка у кожного громадянина. Яка ця думка. Що вона собою являє? Цю інформацію потрібно знати, адже ворог вдається до проросійської пропаганди, яка не відображає дійсність і є хибною. Також потрібно знати наскільки населення країни готове захищати незалежність.

Предметом наукового дослідження є військові дії, які відбуваються на сході України. Мета дослідження – суспільна думка щодо АТО.

Захід: АТО потрібно продовжувати і діяти рішучіше.

Опитані “Сегодня” люди виступають за продовження АТО та більш рішучі дії військових – так, на їхню думку, можна зберегти цілісність країни.

“Кремль хоче дестабілізувати ситуацію в нашій країні, - вважає львівський студент Андрій Коник. – І намагається захопити нашу територію. Думаю, що є всі шанси зберегти Донбас і Луганськ у складі України – просто треба діяти по справжньому рішуче, а не в піддавки грати”.“Я за єдинуУкраїну! Сепаратистів потрібно знищувати так, як Путін робить у своїй країні. А ми повинні бути в Євросоюзі!” - говорить бізнесмен з Тернополя Дмитро Орлов.

“Проведення АТО я вважаю за необхідне. Не вважаю за нормальне, приєнанням до Росії сходу України так само, як і Криму. Якщо люди так сильно хочуть до Росії,то хай їдуть і живуть там. А якщо народився і живеш в Україні,так поважай закон і пишайся своєю країною”.

Південь: співчуває мирним жителям на сході.

Південь країни після трагічних подій в Одесі 2 травня ситуацію на Сході переживає особливо гостро. "Я намагаюся не вникати в політику, але те, що відбувається на Сході – це жах і ганьба! Це справжнісінький геноцид в країні, я думав, що до такого не дійде, – вважає студент з Одеси Максим Решетнєв. Проведення АТО жителі вважають поки єдиною можливістю стримати сепаратистів. "До АТО я ставлюся позитивно з однієї причини, – розповідає продавець з Одеси Олександр Чудінов, – зараз я не бачу іншого виходу, щоб припинити все, що відбувається в країні". Військові з Одеси готові захищати свій край до кінця. "Я давав присягу народу України. Цим все сказано. Ніякої Росії тут бути не може!" – сказав нам солдат ВВ з Одеси Микола Заярковскій. "Ситуація зараз не з кращих, – додає військовослужбовець Морських сил України з Одеси Сергій Харченко. - Але я вірю, що там швидко наведуть порядок. Але ми ворога на нашу землю не пустимо".

Північ і Київ: продовження АТО, "йти до кінця"

Київ – за проведення АТО. "Я киянин, родом з Луганська, і АТО сприймаю як необхідність. До сепаратистів, які перешкоджають проведенню спецоперації, потрібно ставитися, як до терористів, тобто після попередження та пропозиції здатися – знешкоджувати. Ніяких переговорів бути не може", – вважає студент Юрій Богданов. "У будь-якій країні загарбників і бунтарів жорстко зачищають! Ви згадайте "Норд-Ост" в Москві, коли російські силовики отруїли всіх смертельним газом: і загарбників, і мирних глядачів, які в театр прийшли. А ви в цю країну хочете? Або закликаєте церемонитися з кимось?" – підтримує АТО викладач Ігор Воронцов. "Я не бачу можливості вести діалог з бойовиками, які захоплюють заручників і стріляють в людей.Потрібно розширювати АТО і посилювати роз'яснювальну роботу серед населення.[1]

Оте, після цих усіх думок, можна зробити висновок, що громадяни нашої країни підтримують АТО, стараються допомогти нашим хоробрим бійцям, які вдень і вночі охороняють цілісність нашої держави. Україна готова захищатися від агресора, справа тільки за владою, яка ще досі вірить у мирне вирішення цього питання.

Список використаної літератури

1. Скибицька Юліана. Чи потрібна АТО: думки жителів різних регіонів України та експертів. // Сегодня. – 2014. - №20. – Електронний ресурс: http://ukr.segodnya.ua/ukraine/nuzhna-li-ato-mneniya-zhiteley-raznyh-regionov-ukrainy-i-ekspertov-519782.html.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)