АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Теоретична частина. 1. Розв’яжіть наступні тестові завдання:

Читайте также:
  1. Друга частина дипломного проекту супроводжується розрахунком силової частини імпульсної системи керування ТЕД.
  2. Економічна частина
  3. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА
  4. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА
  5. Загальна частина
  6. Загальна частина
  7. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 1 страница
  8. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 10 страница
  9. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 11 страница
  10. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 2 страница
  11. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 3 страница
  12. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 4 страница

1. Розв’яжіть наступні тестові завдання:

1. Майно державного комерційного підприємства закріплюється за ним на:

a) Праві власності.

b) Праві господарського відання.

c) Праві оперативного управління.

d) Праві власності чи праві господарського відання.

e) Праві господарського відання чи праві оперативного управління.

2. Укладення господарського договору на основі договору приєднання означає, що:

a) Сторони укладають договір на основі договору, затвердженого Кабінетом Міністрів України, чи у випадках, передбачених законом, іншим органом державної влади, коли сторони не можуть відступати від змісту цього договору, але мають право конкретизувати його умови.

b) Сторони укладають договір на основі договору, рекомендованого органом управління суб’єктам господарювання для використання при укладенні ними договорів, коли сторони мають право за взаємною згодою змінювати окремі умови, передбачені цим договором, або доповнювати його зміст.

c) Сторони мають право погоджувати на свій розсуд будь-які умови договору, що не суперечать законодавству.

d) Сторони укладають договір на основі договору, запропонованого однією стороною для інших можливих суб’єктів, коли ці суб’єкти у разі вступу в договір не мають права наполягати на зміні його змісту.

e) Правильної відповіді немає.

3. Інвестори в цінні папери – це:

a) Неприбуткові об’єднання учасників фондового ринку, що провадять професійну діяльність на фондовому ринку з торгівлі цінними паперами, управління активами інституційних інвесторів, депозитарну діяльність (діяльність реєстраторів та зберігачів), утворене відповідно до критеріїв та вимог, установлених Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

b) Фізичні та юридичні особи, які є власниками ордерних цінних паперів і вчиняють індосамент.

c) Юридичні особи, які на підставі ліцензії, виданої Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, провадить на фондовому ринку професійну діяльність, види якої визначені законами України.

d) Юридична особа, Автономна Республіка Крим або міські ради, а також держава в особі уповноважених нею органів державної влади, які від свого імені розміщують емісійні цінні папери та беруть на себе зобов’язання щодо них перед їх власниками.

e) Фізичні та юридичні особи, резиденти і нерезиденти, які набули права власності на цінні папери з метою отримання доходу від вкладених коштів та/або набуття відповідних прав, що надаються власнику цінних паперів відповідно до законодавства. Інституційними інвесторами є інститути спільного інвестування (пайові та корпоративні інвестиційні фонди), інвестиційні фонди, взаємні фонди інвестиційних компаній, недержавні пенсійні фонди, фонди банківського управління, страхові компанії, інші фінансові установи, які здійснюють операції з фінансовими активами в інтересах третіх осіб за власний рахунок чи за рахунок цих осіб, а у випадках, передбачених законодавством, – також за рахунок залучених від інших осіб фінансових активів з метою отримання прибутку або збереження реальної вартості фінансових активів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)