АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сила води


Понад 1000 стандартів на енергетичні та водні ресурси допоможуть знайти рішення на підтримку Всесвітнього дня води, який відзначається 22 березня. Цього року його було присвячено тісному зв'язку води та енергетики.
Вода та енергетика тісно пов'язані. Очікувано, що до 2035-го року обсяг водозабору в енергетичному секторі зросте на 20 %, а споживання води зросте на 85 %. Для виробництва прісної води також необхідна електроенергія для живлення силових установок для збирання, транспортування, розподілення та оброблення води.

 

До вашої уваги представлено понад 1000 стандартів ІSO, які відносяться до сфер енергетики та водних ресурсів і допоможуть знайти рішення на підтримку теми Всесвітнього дня води 2014, присвяченої зв'язку води та енергетики.


— 2,5 % світових водних ресурсів становить прісна вода, яку використовують для:
- іригації − 70 %;
- промисловості − 20%;
- побутових потреб − 10%.
— Приблизно 580 млрд. м³ прісної води щорічно витрачається на виробництво енергії.
— До 2050 року генерація електрики з теплової енергії Землі може досягти майже 3,5 % від світової генерації електроенергії.
— Середня американська сім'я з чотирьох осіб споживає 1500 л прісної води в день, що становить непрямі витрати від 2200 л до 6800 л водозабору силової установки.
— Гідроенергетика є найбільшим світовим поновлюваним ресурсом.
— Біоенергетика задовольняє 10 % світової потреби в електроенергії, приблизно 80 % з якої становить тверда біомаса для опалення та приготування їжі.
— Сумарний обсяг води на Землі становить 1,4 млрд. м³.
— Потреби в біопаливі зростатимуть, що збільшить споживання води в сільському господарстві на 20 %.

 

Більшість комунальних служб, пов'язаних із водопостачанням та каналізацією, мають скоротити викиди парникових газів на 20 % − 60 % і навіть на 90 % порівняно з рівнем 1990 року.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)