АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Й Саміт з європейської стандартизації на тему: «Як стандартизація може підтримувати срібну економіку»

Читайте также:
  1. To favour - підтримувати
  2. Австралія і Сингапур зміцнюють національний орган зі стандартизації М’янми
  3. Виховна година на тему: «Шкідливість алкоголю»
  4. Входження до європейської музики
  5. Генеза європейської політики підтримки малого підприємництва
  6. Змістовний модуль 1.4 Господарство та економічна думка суспільств Європейської цивілізації в період середньовіччя (V– XV ст.).
  7. Змістовний модуль 1.5 Формування передумов ринкової економіки в країнах Європейської цивілізації ( XVІ— перша половина XVII ст.).
  8. Змістовний модуль 3.2 Розвиток національних економік країн Європейської цивілізації в системі світового господарства під впливом науково-технічної революції
  9. Змістовний модуль 3.2 Розвиток національних економік країн Європейської цивілізації в системі світового господарства під впливом науково-технічної революції
  10. Кроссворд на тему: «Гносеология»
  11. Круглий стіл на тему: «Українське національне виховання: реалії, тенденції, перспективи»

 

11 червня 2014 року в Стамбулі відбудеться 3-й Саміт з європейської стандартизації на тему: «Як стандартизація може підтримувати срібну економіку»(41-а Генеральна Асамблея CEN та 54-та чергова Генеральна Асамблея CENELEC).

 

Старіння — один з найбільших соціальних та економічних викликів 21-го століття для європейської спільноти. Ця проблема матиме негативний вплив на всі європейські країни та більшість політичних сфер. До 2025 року понад 20 % європейців досягнуть

65-річного віку і більше, особливо швидко зростатиме кількість осіб, яким за 80.

 

Старіння Європи, відоме також як сивіння Європи, стало демографічним феноменом на нашому континенті, який характеризується спадом народжуваності, зменшенням коефіцієнта смертності та очікуванням більшої тривалості життя серед європейського населення. Той факт, що люди живуть довше, свідчить про успіх і прогрес у сфері охорони здоров’я та харчування, тому треба вважати, що старше покоління — не тягар, а ресурс.

 

Активне та здорове старіння — спільна мета для всіх європейських країн, і Європа має можливість стати глобальним лідером, який надаватиме інноваційні рішення для її досягнення.

 

Приділивши увагу цьому ринку, європейська стандартизація може зробити важливі кроки в напрямку бізнесу, що займається вивченням потреб людей похилого віку. Створення орієнтованих на споживача послуг та технологій, якими користуватиметься спільнота, скоро стане нагальною потребою. Це можливість, яку не варто пропустити європейській промисловості. Цей новий економічний і промисловий сектор суттєво сприятиме зростанню та збільшенню кількості робочих місць у найближчі роки.

 

Стандартизація на підтримку «срібної економіки» сприятиме розвитку нових технологій для надання послуг літнім людям, посилить міжнародне співробітництво та визначить ключові напрямки діяльності у сфері, що охоплює потреби старшого покоління. Тема «Як стандартизація може підтримувати срібну економіку?» охоплює різні питання, які обговорюватимуть під час одночасних засідань, а саме:

— Стандартизація послуг у сфері охорони здоров’я;

— Дружелюбні до людей похилого віку міста, будинки та середовище;

— Компетенція персоналу, що працює з літніми людьми;

— Технологія та інновації для незалежного життя та активного старіння.

 

Цей самміт відкритий для всіх зацікавлених сторін. Проект програми саміту можна знайти на ftp://ftp.cencenelec.eu/EN/News/Events/Summit/DraftProgrammeSummit.pdf,

а зареєструватися можна на http://www.tse-summit2014.com/en/online-registration/.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)