АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вихідні компетенції студента

Читайте также:
  1. Вихідні арт-терапевтичні поняття
  2. Вихідні дані
  3. Вихідні дані
  4. Вихідні дані
  5. Вихідні дані
  6. Вихідні дані
  7. Вихідні дані
  8. Вихідні дані
  9. Вихідні дані
  10. Вихідні дані для виконання завдання
  11. Вихідні дані для виконання завдання
  12. Вихідні дані для виконання завдання 13

Студенти повинні знати:

1. В загальних рисах політичну психологію, соціологію в частині формування комунікативних зв’язків, взаємовідносин та поведінки між особами.

2. Особливості політичної поведінки між суб’єктами політичного процесу з приводу боротьби, утримання та організації влади, роль і місце політичної поведінки у функціонуванні політичної системи.

3. Причини виникнення та шляхи розв’язання політичних криз та конфліктів між суб’єктами політики, піднесення та занепад окремих регіонів та країн світу.

 

Студенти зобов’язані вміти:

  1. Розглядати соціально-політичні явища сучасності в перспективі та ретроспективі, в умовах трансформації.
  2. Виявляти сутність докорінних змін у політичних процесах на різних етапах їх розвитку, їх оригінальність, взаємозалежність в окремих регіонах.
  3. Давати об’єктивну оцінку досвіду світової співдружності у вирішенні глобальних проблем.
  4. Користуватися прикладами з політичної історії щодо політичного аналізу, для розміщення життєвості або приреченості конкретної політичної дії.

5. Передбачати наслідки подій в світі, окремих країнах, в Україні зокрема як детермінанту політичної поведінки суб єктів політики.

6. Простежувати зв’язок країн світу з загальним політичним процесом.

7. Використовувати понятійний апарат політології при оцінці конкретних політичних ситуацій.

  1. Орієнтуватися в різноманітності та суперечності поведінки суб’єктів політики(тип, характер, мотив, стиль).
  2. Аргументовано відстоювати свою позицію в дискусіях.

10. Прогнозувати розвиток політичного процесу, надаючи рекомендації щодо його конструктивного спрямування.

 

Курс «Політична поведінка» розроблений за модульно-рейтинговою системою та включає в себе лекції (28 годин), групові заняття (28 годин), самостійну роботу (120 годин), всього годин (180 годин), систему контролю та обліку знань. Передбачає написання і захист однієї творчої роботи, тестування і підсумкової контрольної роботи за модулями, складання заліку та іспиту.

Залік та іспит є підсумковою формою контролю знань студентів і проводиться в усній формі. Робота студентів оцінюється за підсумками виконання основних видів завдань. Якщо студент не відвідував курсу лекцій, не відвідував практичні заняття і не виконав тестово-контрольні заходи, а, отже, не набрав необхідної кількості балів, то він, за рішенням кафедри, не допускається до складання заліку та іспиту.

 


2. Витяг з навчального плану спеціальності

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)